Csak az igazi kutyarajongók képesek megtalálni a képen a kutyát!

2022. október 08.
Őrült sebességgel terjed az interneten egy teljesen hétköznapi konyha fotója. Hogy mi a különleges benne? Valahol ott rejtőzik egy kutya a képen, amit csak az igazi kutyabolondok képesek megtalálni.

Christina Brickles készítette oklahomai otthonában azt a képet, ami nem hagyja nyugodni a közösségi oldalak internetezőit. Kutyabarátok ezrei osztják meg a látszólag teljesen hétköznapi, üres konyha fotóját. Ám ez csak a látszat: valahol ott rejtőzik egy kutya is az optikai csalódásnak is beillő képen, de ügyesebben elbújt, mint egy macska.

kutya-optikai-illuzio

Csak a legügyesebbek és a legnagyobb kutyarajongók képesek néhány másodperc alatt megtalálni a fekete németjuhász keveréket, aki hihetetlen jól beleolvad a konyhai környezetbe. Annyit talán még segíthetünk, hogy a kutya valahol az optikai csalódás alsó felén rejtőzik.

Jutalomból, ha sikerült megtalálni, megmutatjuk teljes valójában is a hihetetlen rejtőzködő képességgel megáldott kutyát, akinek bizonyára már sikerült néhányszor átvernie gazdáit és nagyon finom falatokhoz jutnia titokban ezzel a tehetséggel.

kutya-optikai-illuzio

Forrás: The Dog People Fotó: Christina Brickles

Olvass tovább!