Megtalálod a méhecskét a képen? Fontos dolgot árulhat el rólad!

2022. október 10.
Újabb izgalmas képrejtvénnyel jelentkezünk, ezúttal ráadásul az internetlegendának számító magyar illusztrátortól. Elmondjuk, mit jelent, ha azonnal megtalálod a képen az apró méhecskét.

Gergely Dudás, vagy művésznevén Dudolf már ismert névnek számít az interneten: rengetegen imádják rendre virálissá váló, gyakran őrjítő képes feladványait, amiken általában cuki állatok vagy jópofa figurák között kell megtalálni az elrejtett részleteket. Az alábbi feladványon egy apró sárga virágokkal borított rét látható, amin különböző aranyos állatkák élvezik a szép, tavaszi napot.

Valahol az almát majszoló mosómedve, a lepkevadász mackó és a békésen legelésző bárány mellett Dudás Gergely egy apró méhecskét rejtett el a képen – te képes vagy azonnal kiszúrni?

dudolf-feladvany-keprejtveny-mehecske

Ha rögtön (vagy legalábbis 1-2 percen belül) megtalálod a méhecskét, az azt jelenti, hogy egyenes, analitikus személy vagy, aki nem tűri a mellébeszélést és a hazugságot. Precizitásra törekszel, ami gyakran perfekcionizmusba csap át, de minden helyzetben a tényeket és az igazságot tartod szem előtt.

Ha nincs meg a méhecske, nyugodtan keresd tovább, hiszen a kitartás is nagy erény. Ha azonban nem bírod már, és látni akarod a megoldást, görgess kicsit lejjebb!

.

.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dudolf-feladvany-keprejtveny-mehecske

Forrás: Insider Fotó: Gergely Dudás (Dudolf) / Getty Images

Olvass tovább!