Hány kutyát látsz a képen? Elárulja, hány éves az agyad!

2022. október 09.
Nézd meg jól a világ egyik legcukibb optikai csalódását, és mondd meg, hány kutyát látsz rajta. Attól függően, hogy mennyi kutyát találtunk, megtudhatjuk, a szellemi képességeink hány éves emberének felelnek meg.

A feladat ennél az optikai csalódásnál nem nehéz, és rossz választ sem adhatunk, viszont izgalmas dolgokat árulhat el az agyunkról, hány kutyát látunk a képen. Legalább négyet szinte mindenki felfedez, de vannak, akik akár hét kutyát is látnak az illúzión. Azok, akik ilyen sok kutyát látnak, roppant fiatalosak és frissek szellemileg és érzelmileg, valahol tíz- és húszéves kor között lehetnek. 

optikai-csalodas-kutya

Ha négy kutyát lát valaki az optikai csalódáson, az agya 20-25 éves. Művészlélekről van szó, aki mindig képes új nézőpontból látni a dolgokat. A zajos környezetben nem érzik jól magukat, a letisztultság és nyugalom hozzájárul ahhoz, hogy képesek voltak megőrizni szellemi frissességüket és ifjúságukat.

Ha öt kutyát lát valaki az optikai csalódáson, az agya 25-30 éves. Az egyszerűség megtestesítője, aki nem szereti túlbonyolítani a dolgokat, mindegy, hogy szerelemről vagy egy sima vacsoráról van szó. Kevés barátja van, így kicsi az esély arra, hogy bajba kerül.

Ha hat kutyát lát valaki az optikai csalódáson, az agya 30-40 év között van. Lehet, hogy egy kicsit régimódi és túl óvatos, de olyan személy, akiben meg lehet bízni. A barátai gyakran fordulnak hozzá tanácsért, mert azt gondolják, hogy felnőtt és stabil személy. Nem fellengzősködik, két lábbal áll a földön.

Ha hét kutyát lát valaki az optikai csalódáson, igazi gyermeki lélek. Naiv, tiszta és kedves, mint egy gyermek.

Forrás: Optometry Today

Olvass tovább!