Kizárt, hogy 10 másodperc alatt megtalálod a macskát a képen

2022. október 10.
A macskák imádnak elrejtőzni, ám ez a szőrmók még az átlagos macskáknál is jobb a bújócskában. Ha megnézed az optikai illúziót, rögtön megérted, mire gondolunk.

Látod a macskát? Pedig ott van! Tényleg ott van a képen, amit a jmankruse nevű redditező posztolt. Az internet imádja a macskákat ugyanis, a cuki cicás képeket, a macskákat futópadon, macskákat a billentyűzeten, vagy macskákat, amint épp beleesnek egy hatalmas tortába. Ez az optikai illúzió azonban ahelyett, hogy megnyugtatna, mint a többi cuki macskás kép, inkább felborzolja a kedélyünket, mivel szinte lehetetlen megtalálni a képen a macskát. 

macska-optikai-illuzio

Semmi mást nem látunk, csak hatalmas farakást, rönköt rönk hátán. De ha közelebbről nézzük, megtalálhatjuk az alvó macskát elbújva valahol az optikai illúzión. Annyit segítünk, hogy tényleg nagyon közelről kell nézni a képet. 

Ne adjuk fel, ha nem sikerül néhány pillanaton belül meglátnunk az optikai csalódáson, hol fekszik a rozsdavörös macska. Ám ha úgy döntünk, hogy nem próbálkozunk tovább, itt megnézhetjük a megoldást is.

Forrás: Bored Panda Fotó: Reddit, Unsplash

Olvass tovább!