Mennyire könnyű becsapni? Teszteld az optikai illúzióval!

2022. október 21.
Ez az optikai illúzió egy személyiségteszt, amivel kideríthető, mennyire könnyű átverni. Attól függ, mit látsz meg először a képen – a férfit vagy a pingvint –, megállapítható, milyen könnyen csapnak be az emberek.
  • Mindenki szereti azt hinni magáról, hogy nehéz átverni vagy becsapni, ám sokszor kiderül, hogy ennek az ellenkezője igaz.
  • Az optikai illúzió segít jobban megismerni saját magunkat, elárulja, vajon mennyire vagyunk átverhetők.
  • A TikTokon már több százezren tesztelték, vajon ők melyik csoportba tartoznak.

A Charles Meriot nevű TikTok-felhasználó posztolta azt a személyiségtesztként használható optikai illúziót, mely segít megállapítani, vajon mennyire könnyű átverni valakit. Több százezren tették eddig próbára a közösségi oldalon, mennyire ismerik saját magukat, és derítették ki, vajon tényleg olyan megingathatatlan az ítélőképességük, vagy valójában könnyebb átverni őket, mint gondolnák?

ferfi-pingvin-optikai-illuzio

Van, aki a férfit, van aki a pingvint látja meg először az optikai illúzión

Ha férfit látunk az optikai illúzión

Ha az Elvis-hajú férfi rajzolódik ki először az optikai illúzión, akkor alapvetően társas lények vagyunk, akik szeretik az emberekkel töltött időt, sok barátjuk van, ám nehezen hoznak döntést, és könnyen megvezethetők vagyunk.

Ha a pingvint látjuk az optikai illúzión

Ha pingvint látunk meg először az optikai illúzión, bölcsen hozunk döntéseket, hallgatunk a megérzéseinkre, és tudjuk, hogy néha várnunk kell, mielőtt elhamarkodottan ítélnénk. Nem bízunk meg könnyen az emberekben, ami miatt nehezebb átverni vagy megvezetni minket azoknál, akik a férfit látták meg először az optikai illúzión.

Forrás: New York Post Fotó: TikTok

Olvass tovább!