4 jel, hogy a pasid valójában a férfiakat szereti

2022. november 25.
A homoszexualitás körüli társadalmi stigma miatt még ma is sok férfi vállalja inkább a heteroszexuális házasságot. Gyakran előfordul azonban, hogy idővel nem bírják már a színlelést, és kilépnek a kapcsolatból.

Rick Clemons coach annak idején maga is heteroszexuális házasságban élt, meleg férfiként. Ez a mintázat meglehetősen gyakori, hiszen sokan még mindig nem merik felvállalni szexuális orientációjukat a homoszexualitás körüli társadalmi stigma miatt. Ez nyilvánvalóan borzasztóan nehéz helyzet az érintetteknek, de ugyanúgy a partnereknek sem könnyű… Hogy megelőzzük a sokkot, érdemes lehet figyelni a Clemons által összegyűjtött jelekre.

jel-parkapcsolat-homoszexualis

1. Nyíltan homofób

A látványos, gyakran hangoztatott homofób kiszólások sokszor csak leplezik az illető valódi érzéseit, leginkább a saját identitása miatt érzett félelmet. Az kiabál, aki fél – a belső frusztráció levezetésének egyik legegyszerűbb módja lehet ilyen látványos kiállásokkal bizonygatni a külvilágnak (és magunknak), hogy nem azok vagyunk, akik valójában. Persze az is lehet, hogy az illető csak szimplán bunkó.

2. Sokat titkolózik

Törölt keresési előzmények, titkos üzenetek, gyanús találkozók… a sok titkolózás utalhat viszonyra, de arra is, hogy a másik fél homoszexuális vágyait igyekszik kiélni. Annyi biztos, hogy a megváltozott viselkedés, a titkolózás mindig olyasmi, amivel érdemes foglalkozni a párkapcsolatban.

3. Megnéz más férfiakat

Ez elég nyilvánvaló jel lehet, de talán fel se tűnik elsőre. Talán a párunk azt mondja, csak a többi férfi ruháját nézi, vagy azért bámulja meg őket, mert ő is ilyen izmokat akar magára, de ha ez túl gyakran fordul elő, az mindenképpen gyanús lehet.

4. Gondok az ágyban

Sok minden állhat az erekciós zavar mögött… ha azonban kizártuk a biológiai eltéréseket, a személyes traumákat és a kapcsolaton belüli gondokat, elképzelhető, hogy az elnyomott homoszexuális orientáció lehet az oka. Mert hiába próbálunk hazudni magunknak, a testünket nem tudjuk átverni…

Forrás: YourTango Fotó: Getty Images

Olvass tovább!