Divatos apróságok, ha utolsó pillanatos ajándékokat keresel karácsonyra

2022. december 18.
Már javában tart az év végi hajrá, de már csak pár napot kell kibírni. Az viszont csak egy plusz stresszfaktor, ha még nem szereztél be minden meglepetést a karácsonyfa alá. Ha last minute ajándéktippekre lenne szükséged, neked szólnak Incze-Dusik Bori ötletei!

Szerintem a magyar divat és dizájn igazán különleges. Fektessünk bele egy kiegészítőbe, ami minden divatrajongónak örömet fog szerezni és büszkeséggel hordja majd. 

Celeni

Minden kollekciónak része egy egyedi kollekció, ami az őszi–téli szezonban ékszerekből, hajdíszekből, övekből és táskákból áll. Mindegyik kiegészítő limitált darabszámban érhető el, így garantáltan nem jön szembe az utcán.

divatos-aprosagok-ajandek-karacsony

Vyf

Igazán csodálatos kendők, különleges mintákkal. Ismerjétek meg az új kollekcióját!

divatos-aprosagok-ajandek-karacsony

Kutyás szülők kedvence

Nagy szeretettel mutatom be neked a Hēdone márkát, mely szeretné a legjobbat nyújtani a szőrös barátainknak. A kutyagazdik tudják, hogy kedvenceik táplálkozásának elengedhetetlen része a megfelelő vitaminok, és legfőképpen a kollagén bevitele.

divatos-aprosagok-ajandek-karacsony

Szépségápoló termékekkel nem lehet félrenyúlni

Az ANJA márka ikonját, a Magic oil terméket mindenki gyorsan a szívébe zárja majd: ápol és számtalan módon lehet felhasználni.

divatos-aprosagok-ajandek-karacsony

Ha baráti társaság érkezik

Az ünnepi időszakban az a jó, hogy végre a barátokra is jut idő. Dobjuk fel az estét egy kártyajátékkal, amit nem mások, mint Istenes Bence és Priger Inez alkottak meg együtt. 

Itt a Kispéntek! Egy szórakoztató kártyajáték felnőtteknek tele olyan feladatokkal, amik próbára teszik a játékosok bátorságát és kreativitását. Három kategóriából lehet választani, amik alapján egy kihívást kell teljesíteni, vagy válaszolni kell a lapon szereplő kérdésre. A játék célja a felhőtlen szórakozás, a határok feszegetése és az önfeledt együttlét.

divatos-aprosagok-ajandek-karacsony

Lakáskiegészítők Marokkóból egy helyen

Meg szeretnénk lepni valakit, aki az igazán különleges termékeket kedveli? Nézzünk körül a Naturalii Concept weboldalán vagy látogassunk el hozzájuk személyesen. És megsúgom: most 20% kedvezmény vár mindenkit.

divatos-aprosagok-ajandek-karacsony

Olvass tovább!