Piacra dobták a II. Erzsébet arcképével díszített karácsonyi pulcsit

2022. december 09.

Elérkezett a karácsonyipulóver-szezon, de ezúttal a csúnya pulcsik mellett egy újabb dizájn is hatalmas népszerűségnek örvend, mégpedig a II. Erzsébet arcával fémjelzett darabok. A londoni székhelyű Notjust Clothing márka a szeptemberben elhunyt uralkodóra emlékezik az ünnepek alatt.

erzsebet-karacsonyi-pulcsi

Kitűnő ajándék a királyi család fanjainak, akik a fa alatt a királynő arcképével vagy kedvenc corgijával díszített pulóverben pózolhatnak a karácsonyi fényképeken, ha pedig inkább Dianáért rajonganak, akkor a hercegnő ikonikus bárányos felsőjét is magukra ölthetik – ehhez azonban időben kell megrendelni, hogy ideérjen az Egyesült Királyságból.

erzsebet-karacsonyi-pulcsi

A pulóverek újrahasznosított hulladékból előállított akrilfonalból készültek, a belőlük származó bevétel felét pedig a Football Beyond Borders és a Bloomsbury Football ifjúsági sportszervezetek kapják. A márka – amely 2017 óta több mint 100 000 dollárt gyűjtött jótékonysági célra – képviselője elmondta, hogy a Notjust az idei világbajnokság alkalmából olyan szervezeteket támogat, amelyek a futball erejével igyekeznek megváltoztatni a fiatalok életét.

erzsebet-karacsonyi-pulcsi

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images, Notjust

Olvass tovább!