Karácsonyi bevásárlás – Intézz mindent egy helyen, stresszmentesen

2022. december 06.
Nincs karácsony ajándékok nélkül – de vajon meg lehet úszni a nagy ünnepi bevásárlást idegeskedés és rohanás nélkül?

Kevés annál megterhelőbb dolog van, mint karácsony előtt körbejárni az egész várost a tökéletes ajándékok után kutatva. Bár elméletileg a decembernek a békességről és a szeretetről kellene szólnia, a rohanás miatt sokunknak egyáltalán nincs ideje kiélvezni az ünnepi időszakot. De vajon muszáj ennek így lennie? A következőkben adunk néhány olyan praktikus tippet, amelyek segítségével sikeresen elkerülhetjük a karácsonyi bevásárlással járó stresszt, sőt talán még élvezni is tudjuk a dolgot.

are_xmas_prbanner_nyito_1024x685

Készítsünk listát

Sokat könnyíthetünk a saját dolgunkon, ha megpróbálunk minél célirányosabbak lenni. Előre írjuk össze, hogy kiket szeretnénk megajándékozni, és a legjobb, ha azt is kitaláljuk, kit, mivel szeretnénk meglepni. A lista segítségével sokkal kevésbé fogunk céltalanul kóvályogni a boltok között, és biztosan nem fogjuk senki ajándékát sem elfelejteni.

Ha tehetjük, vegyünk ki egy nap szabadságot

Amennyiben megtehetjük, érdemes kivenni egy szabadnapot, hogy egy kevésbé zsúfolt hétköznap intézhessük el a bevásárlást. Ha pedig igazán élvezni szeretnénk ezt a vásárlásra szánt napot, menjünk a párunkkal közösen, és kössük össze a kellemeset a hasznossal: legyünk túl az ajándékok bevásárlásán és közben töltsünk el kettesben egy romantikus délutánt.

Mindent egy helyen

Ahelyett, hogy a város különböző pontjaira rohangálnánk egy-egy ajándék miatt, célozzuk meg Arena Mallt, és szerezzünk be egy helyen minden ajándékot! Minőségi, és stílusos üzleteinek, valamint a világmárkák széles választékának köszönhetően az Arena Mallban mindenki számára megtalálhatjuk a tökéletes ajándékot: legyen szó ruhákról, kiegészítőkről, vagy akár lakberendezési termékekről, biztosak lehetünk benne, hogy nem fogunk üres kézzel távozni. Mivel az Arena Mall 2800 fedett parkolóhelyet kínál a vásárlói számára, a parkolókeresés okozta stresszt is kiiktathatjuk a napunkból.

Tipp! Az Arena Mallban található Magyarország egyetlen Marc O’Polo és Bonami üzlete, illetve a BOSS első plázaüzlet is.

Legyen a bevásárlás élmény

További nagy előny, hogy a számtalan üzlet mellett az Arena Mall az éttermek, és kávézók széles választékát is kínálja. Ha tehát úgy döntünk, hogy a bevásárlást egy romantikus randival szeretnénk összekötni, nincs más dolgunk, csak eldönteni, hogy olasz, ázsiai, amerikai, vagy éppen magyaros konyhához van-e kedvünk, és elfogyasztani egy finom ebédet/vacsorát az  Arena Mallban található éttermek egyikében. Ha a hasunk tele lett, igyunk meg egy csésze kávét a minőségi kávézók egyikében, és új lendülettel folytathatjuk az ajándékok felkutatását.

Tipp! Nincs randinap mozi nélkül! Ha végeztünk a bevásárlással, üljünk be az Arena Mallban található Cinema Citybe, és zárjuk le a napot egy izgalmas mozizással!

Ajándékok is várnak ránk

Az App Store-ban és a Google Play áruházban is elérhető SPOT applikáció megújult ajándékkatalógussal, interaktív megoldásokkal és megannyi kedvezményes ajánlattal várja a felhasználókat. Az alkalmazáson belül elérhető My Spot hűségprogrammal ráadásul még értékes ajándékokat is szerezhetünk! Nincs más dolgunk, mint vásárolni az Arena Mall üzleteiben, majd a vásárlásaink után kapott nyugtákat beszkennelni és pontokat gyűjteni. Az összegyűjtött pontjainkat izgalmas ajándékokra tudjuk váltani! Ráadásul december 5-30. között minden 15 000 Forint feletti vásárlásról szóló blokk beszkennelésért kaparós sorsjegyet kapnak a vásárlók, amelyek garantált ajándékokat rejtenek.

Egy kis inspirációra van szükséged az ünnepek előtt? Kattinst és segítünk neked megtalálni a legstílusosabb darabokat!

Promóció