Mit tennél először? A válasz mindent elárul rólad!

2023. január 17.
Álljunk meg egy pillanatra és gondoljuk át, mit tennénk egy olyan szituációban, amikor négy vészhelyzetet egyszerre kell elhárítanunk? Melyikhez fognánk először? Ez sokat elárul a személyiségünkről.
  • A hasonló, elgondolkodtató fejtörők segíthetnek, hogy jobban megismerjük magunkat, a reakcióinkat.
  • Mit tennénk először? Megnyugtatnánk a síró babát? Ha így van, az sokat elárul rólunk.
  • De ha a teáskannát vennénk le először a tűzről, annak is megvan a jelentése.

Tegyük fel, hogy egyszerre sír a gyerekünk, a kutyánk marcangolja a kanapét, fütyül a teafőző a tűzhelyen és csörög a telefon. Persze a való életben ritkán alakul ki ilyen zsúfolt helyzet, mint ami a képen látható, ám az ehhez hasonló feladványok segíthetnek jobban megismerni magunkat és a reakcióinkat.

Melyik helyzetet oldanád meg először? Sokat elárul a személyiségedről!

Melyik helyzetet oldanád meg először? Sokat elárul a személyiségedről!

Sokat elárul a személyiségünkről, mit választunk a képen látható négy lehetőség közül, melyiket oldjuk meg először. Mutatjuk, mi a jelentése annak, amit mi saját magunkra vonatkozóan választottunk.

1. Ha először a teafőzőt vennénk le a tűzhelyről

Ha azt választottuk a képen szereplő lehetőségek közül, hogy a teafőzőt vesszük le a tűzről, azt jelenti, hogy a meggyőződéseink szerint cselekszünk. Gyorsan döntünk és nem agyalunk sokat a különböző lehetőségeken, nem állhat semmi az utunkba, hogy elérjük a célunkat. Aki a képen a teafőzőt választja, nem bírja a monotóniát, gyorsan megunja, ám a kényelmet szereti.

2. Ha először a telefont venné fel valaki

Azt jelenti, ha a telefont venné fel valaki először, hogy diplomatikus és mindig összeszedett személyiség. Nem szeret elszalasztani egyetlen lehetőséget sem senki kedvéért. Mindig elfoglalt személyiség, aki a telefont választaná a képen először, képes egyszerre több dolgot csinálni és szereti mások társaságában tölteni az idejét, de fontos számára, hogy ő legyen a középpontban.

3. Ha a kisbabát nyugtatná meg először

Nyugodt és megbízható ember, aki azt választaná a képen látható lehetőségek közül, hogy a kisbabát nyugtatja meg először. Ha van valami, ami örömet szerez számára, az a másoknak való segítés, mások támogatása. Képes arra, hogy áldozatot hozzon másokért, értékeli a kapcsolatait. Családközpontú személyiség.

4. Ha a kutyára figyelne először

Ha először a kutyát állítanánk meg, hogy ne rágja tovább a kanapét, azt jelenti, hogy olyan személyiséggel rendelkezik, aki nem bírja a rendetlenséget maga körül. Rendkívül fontos számára, hogy mindig mindent az irányítása alatt tudjon és ne veszítse el a kontrollt. Nem képes lazítani addig, míg minden úgy nincs, ahogy eltervezte. Gyakran aggódik az anyagi világ dolgai, a tárgyak épsége miatt, mint a kapcsolataiért.

Ha szeretnénk többet megtudni a személyiségünkről, olvassuk el, mit árul el rólunk, hogyan tartjuk a telefonunkat, vagy tudjuk meg, mire utal a homlokunk formája.

Forrás: The Minds Journal