A homlokod formája fontos dolgot árul el személyiségedről

2022. december 07.
Régi elképzelés, hogy az arcunkról sok fontos információ leolvasható a személyiségünkkel kapcsolatban – a homlok pedig kiemelten beszédes lehet. Nézd meg, mit árul el rólad a homlokod formája!

1. Magas, nagyméretű homlok

Ha magas, kiterjedt homlok jellemző rád, akkor valószínűleg jól szervezett személyiség vagy, aki mindig képes egyensúlyban tartani az életét. Bölcs vagy és intelligens, így általában másoknak is remek tanácsokat adsz. Kifejezetten jól megy az analitikus gondolkodás, de emellett az intuícióid is helyesek szoktak lenni. Szeretsz előre tervezni, de nyitottan várod az új élményeket és kalandokat, a bizonytalanságot ugyanakkor viszonylag rosszul bírod, ahogyan a magányt is. Hajlamos vagy rá, hogy túl sok teret engedj a haragodnak, erre nem árt tudatosan figyelned egy kicsit.

homlok-formaja-szemelyiseg

2. Alacsony homlok

Az alacsony homlok igazán egyedi, ritka kincsnek számító személyiségre utal! Szinte mindig megőrzöd a derűdet, nem engeded, hogy a negatív érzések lehúzzanak téged és elrontsák a kedvedet. Imádsz más emberek társaságában lenni, és mindig követed a szívedet – de a fejedre nem mindig hallgatsz. Mindenkit feldobsz a társaságban, de csak keveseket engedsz igazán közel magadhoz, mert félsz a sérüléstől. Nyugodtan engedj be másokat is, hiszen vidám, őszinte személyiségeddel garantáltan mindenkit megnyersz majd.

3. M-alakú homlok

Ha hajvonalad M-betűt formáz akkor jó eséllyel kiemelkedően kreatív, művészi hajlamokkal megáldott személyiség vagy. Szereted kifejezni önmagadat, munkád során pedig képes vagy hidat képezni az érzelmek és a racionalitás, a tradíciók és a modernitás között. Fantasztikus a képzelőerőd és amit csinálsz, azt mindig szívvel-lélekkel csinálod. Általában kifejezetten nyugodt, álmodozó karakter vagy, nem tartasz haragot, fontosabbnak tartod, hogy békében lépj tovább. Néha hajlamos vagy elrugaszkodni a valóságtól, amit mások nehezen tolerálhatnak, de gyakran épp ez tüzeli kreatív energiáidat.

Forrás: BrightSide Fotó: Getty Images

Olvass tovább!