Hogyan tartod a telefonodat? Fontos dolgot árul el a személyiségedről

2023. január 09.
Az apró szokásaink már akkor árulkodnak rólunk, még mielőtt bármit mondanánk. Például az is beszédes lehet, hogyan fogjuk a telefonunkat. De tényleg igaza van a tesztnek?
  • Négy különböző módon fogják általában az emberek a telefonjukat.
  • Ha kiválasztottuk, hogyan vesszük kézbe és használjuk leggyakrabban a telefont, megnézhetjük, mit árul el a személyiségünkről.
  • Ha egy kézzel, a hüvelykujjunkat használva pörgetjük a telefonunkat és gépelünk, optimista, gondtalan és magabiztos emberek vagyunk.

A különböző optikai illúziók sokat elárulhatnak a személyiségünkről. Ám nemcsak ezek a képek lehetnek beszédesek azzal kapcsolatban, milyen emberek vagyunk, hanem az apró, mindennapi szokásaink is. Például az, hogyan fogjuk a telefonunkat. 

Sokat elárul a személyiségünkről, hogyan fogjuk a telefont

Sokat elárul a személyiségünkről, hogyan fogjuk a telefont

Válasszuk ki a képen látható négy típus közül, hogyan vesszük leggyakrabban kézbe az okostelefont, és nézzük meg, mit mond a jellemzés személyiségünkről és agyműködésünkről.

1. A telefont egy kézzel használjuk, hüvelykujjal görgetünk és gépelünk

Akik egy kézzel is magabiztosan használják a telefont, hüvelykujjal pörgetve a közösségi oldalakat, internetet és így is gépelnek, gondtalan, optimista és önbizalommal teli emberek. Elfogadják, amit az élet dob és soha nem panaszkodnak. Tudják, mire képesek és mennyit érnek, megragadnak minden lehetőséget, ami eléjük kerül. Ha kell, kockázatot is vállalnak, kilépnek a komfortzónájukból, hogy elérjék céljaikat. 

2. Két kézzel fogjuk a telefont, de csak egyik hüvelykujjal görgetünk és gépelünk

Gyakorlatias, bölcs emberre utal, ha két kézzel fogja valaki a telefonját, ám csak egyik hüvelykujját használja görgetésre, gépelésre. Általában hallgat a megérzéseire, ugyanakkor inkább óvatos, nem vállal kockázatot, kerüli azokat a helyzeteket, amikor sokat veszíthet. Empatikus, törődő ember, aki könnyen kiismer másokat. Az a képessége, hogy a részletekre is figyel, megmenti a csalódástól. 

3. Két kézzel fogjuk a telefont, és mindkét hüvelykujjal görgetünk és gépelünk

Ha így fogja a telefont valaki, intelligens, sokoldalú, energikus, hatékony és gondtalan emberre utal, aki képes gyorsan átlátni a helyzeteket és megtalálni a megoldást kis és nagy problémák esetén egyaránt. Tudja, hogyan alkalmazkodjon és mindig taktikus, ami sikeressé teszi a munkájában.

4. Ha egy kézzel fogjuk a telefonunkat és a másik kéz mutatóujjával görgetünk

Kreatív személyiségű és spontán emberre utal, ha egy kézzel fogja a telefont és a másikkal görget. A gazdag képzelőerő és egyedi ötletek miatt csodálják mások. Még akkor is szüksége van az egyedüllétre, ha egyébként társasági ember. Romantikus kapcsolataiban félénk és azt várja, hogy a másik ember tegye meg az első lépést.

Ha szeretnénk többet megtudni a személyiségünkről, nézzük meg, mit árul el a homlokunk a személyiségünkről, vagy próbáljuk ki, mit látunk meg először a képen, hogy kiderüljön, milyen típusú emberek vagyunk.

Forrás: The Minds Journal

Olvass tovább!