Ilyen profilod legyen, ha tarolni akarsz a randioldalakon

2023. február 20.
Fontos az első benyomás, nincs ez másképp az online randizás világában sem! Megmondjuk, milyen profilt javasolnak a szakértők a sikeres párkeresés érdekében.

Szelfi helyett kérj meg egy barátot

A szakértők szerint a mások által készített fotók sokkal népszerűbbek a társkereső oldalakon, mint a szelfik. Persze nem kell műtermi fotózást szervezned magadnak – egyszerűen kérd meg egy jó barátodat, hogy lőjön rólad néhány jó képet. Biztosan jobban jársz vele, ha valaki olyannak a „szemén keresztül” néznek rád, aki már ismer és szeret téged.

Túl kevés infó

Lazának akarsz tűnni, és elintézted az egész profilodat valami vicces idézettel? Nem biztos, hogy jó ötlet! Nem kell persze regényt írnod magadról, de a szakértők szerint jó ötlet lehet megosztani néhány alapvető információt – a korodat, a városodat, néhány érdeklődési körödet – a randioldalakon, hogy ne árulj zsákbamacskát.

Tiltott tiltólista

Valószínűleg a rossz tapasztalatok vezérlik azokat, akik egészen hosszú tiltólistákat írnak a randizós profiljukra: „Macskatartók kíméljenek, ha nincs kocsid, ne keress, komolytalan szex nem érdekel.” Érthetőek az igények, de egy ilyen lista agresszívnek és lehangolónak hat. Adjuk meg az esélyt a szimpatikus embereknek, útközben úgyis kiderül majd, hogy passzolunk-e!

Felejtsd el a csoportképeket

Készült pár jó kép rólatok a csajos nyaraláson, és amúgy is szeretnéd megmutatni, milyen fergeteges baráti társaságod van? Jobb ötlet inkább elkerülni a csoportképek posztolását, ezekkel ugyanis könnyen összezavarhatod a potenciális randipartnereidet. Egy új ember nehezen igazodik el a sok arc között, ezért lehet, hogy automatikusan átkattint, vagy épp azért nem ír neked, mert véletlenül összekevert egy barátnőddel.

Forrás: PureWow, Fotó: Getty Images