Csak az emberek 1%-a veszi észre a 973-at a 975-ök között

2023. június 12.
Ha nagyon figyelmes vagy és sasszemed van, akkor biztosan észreveszed a 973-as számot a 975-ösök között! Az emberek mindössze 1%-a képes erre.

Ha szereted a dolgokat alaposan megfigyelni, akkor ez az optikai csalódás teszt neked való! Ez az optikai illúzió egy nagyszerű megfigyelőkészség-teszt, hogy megtudd, sasszemed van-e. Ráadásul 3 másodpercen belül kell megtalálni a 973-as számot.

Tanulmányok szerint a magasabb IQ-val rendelkező emberek jobban látják az optikai csalódások rejtett mintáit.

Ez az optikai csalódás segíthet a kognitív és megfigyelő készségeik erősítésében. Teszteld az IQ-dat ebben az optikai csalódásban! Ha ügyes vagy, türelmes és kitartó, akkor 3 másodperc alatt megláthatod a 973-as számot a 975-ösök között.

Start!

A magas IQ-szintű emberek mindössze 1%-a találja meg a 973-as számot a 975-ösök között ebben az optikai csalódásban. Nézd meg alaposan a képet! Megtalálod a 973-as számot a képen?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Sikerült? 

Ha 3 másodpercen belül megtaláltad a 973-as számot a 975-ösök között, bravó! Azt bizonyítja, hogy rendkívül kivételes megfigyelőképességed van. Jól tudsz mintázatokat felfedezni és furcsa dolgokat azonosítani összetett képeken.

Nem sikerült? 

Ha azonban még mindig a 973-as számot keresed, segítünk megtalálni. Ha figyelmesen nézzük a képet, láthatjuk, hogy az utolsó előtti sor jobb alsó sarkában rejtőzik a 973-as szám.

Forrás: Jagran Josh