Csak egy igazi macskasuttogó látja a negyedik kiscicát a képen

2023. július 10.
Lenyűgözte a Reddit közönségét az alábbi talányos optikai illúzió. A képen egyértelmű, hogy ül három fekete cica, de vajon megtalálod a negyediket is?
macska-optikai-illuzio

Az optikai illúziók elgondolkodtatóak, és gyakran teljesen megzavarják az emberi elmét. Olyan képek, ahol a valóság és a percepció összefonódik, megmutatva valamit, ami valójában nincs, vagy általában rejtve marad az emberi szem előtt. Egyik ilyen optikai csalódás a négy macskát ábrázoló kép is. Figyelem, némi időt és türelmet igényelhet, hogy észre vegyük a negyedik, túl ügyesen megbúvó macskát a fotón! 

„4 macska van ezen a képen” – állítja a Reddit-bejegyzés. És valóban: a képen első pillantásra három fekete színű macska néz a kamerába, azonban biztosíthatunk mindenkit, van egy negyedik cica is! 

Találd meg a negyedik cicát 5 másodperc alatt! 

There are 4 cats in this picture!
by u/KittyInALabCoat in aww

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Lejárt az idő

Ha megtaláltad 5 másodperc alatt a negyedik cicát, gratulálunk, igazi sasszemű macskasuttogó vagy! Ha nem, akkor se bánkódj, ez rázós menet volt. Egy kis segítség annak, aki nem adja fel a keresést: a negyedik cica nem fekete, így nagyszerűen álcázza magát a környezetében. 

Megoldás

A negyedik macska bal oldalon, középen van. Az avarban rejtőzik barnás-szürkés csíkos bundájával. 

Forrás: Hindustan Times