Karizmatikus vagy inkább szorgalmas vagy? Ez a kép tűpontosan mutatja meg

2023. augusztus 21.
Ez a kép azt állítja, képes megmutatni, hogy módszeres munkát kell beletennünk a sikereinkbe és emberi kapcsolatainkba, vagy olyasvalakik vagyunk, akik természetes módon vonzzák mások figyelmét.
Hegyet vagy sast látsz először a képen? Fontos dolgot árul el rólad.

Egy szórakoztató és gyors személyiségteszt képes rámutatni arra, hogy milyen emberek vagyunk és milyen problémákkal szembesülünk jelenleg az életünkben. Ilyen ez a hegyet és sast ábrázoló optikai csalódás is. 

Ez a világoskék műalkotás felteszi nekünk a kérdést: első pillantásra egy fehér hegyet, vagy egy sast látunk? 

Ezt az agytornát először Mia Yilin, az optikai illúziók specialistája mutatta be egy videóban, aki azzal vált népszerűvé a TikTokon, hogy pontosan meg tudja határozni valakinek a személyiségét csupán illúziós képek alapján.

A kommentszekcióban a felhasználók megdöbbentek azon, hogy Mia mennyire beletrafált a jellemzésbe. Az egyik személy így kommentálta a videót: „Hogy lehet, hogy mindig igaza van? Ez elképesztő”, míg valaki más azt írta: „Hű, ez annyira pontos!”.

@mia_yilin The first thing you see in this picture says a lot about your personality! #personalitytest #psychologyfacts #trending #entertainment #funfacts #fortune #motivation #wealth #relationship #fengshui #fyp #fypシ #chinesewithmia #mia_yilin #china #chinese #Asian #learnontiktok ♬ original sound - Mia Yilin 💖

Ha először a sast láttuk meg

Azok, akik először a sast látják meg a képen, nagyon szociális emberek és kétségkívül karizmatikusak is. „Van egy természetes bájod, ami mindenkit magával ragad körülötted. A jelenléted bevilágítja a szobát, és az embereket vonzza a személyiséged” – mondja Mia. 

A sast látók azonban nehezen tudnak időt szakítani magukra, és talán meg kell tanulniuk, hogyan mondjanak nemet a szeretteiknek. Mia hozzáteszi: „Csak arra vigyázz, hogy ne hagyd figyelmen kívül a saját igényeidet és érzéseidet, amikor másoknak akarsz megfelelni”.

Ha először a hegyet láttuk meg

Azok, akik első pillantásra hegyet láttak a képen, nagyon szorgalmasak, úgy érzik, mindig valami produktív dolgot kell csinálniuk. Mia azt mondja: „Veled született képességed, hogy a legegyszerűbb dolgokban is megtalálod a szépséget. Mindig is túlszárnyaló voltál, és néha olyan vagy, mint egy gépezet, amely sosem áll le a munkával.” 

A hegyet látók céljainak elérésére irányuló nyomás sok szorongást okozhat, így javulást hozhat, ha egy kis időt szánnak a pihenésre. „Gondoskodj róla, hogy megadd magadnak a megérdemelt pihenést, hogy ne égj ki” – teszi hozzá Mia. 

Forrás: Express