A legnagyobb félelmedről árulkodik, hogy macskát vagy kávét látsz a képen

2023. augusztus 14.
Egy optikai illúzió sokat elárulhat a személyiségedről. Ezen az egymillió lájkot elérő képen az emberek azon tűnődnek, hogy kávét vagy macskát látnak először. Te melyik csoportba tartozol?

Mindig jó móka tesztek segítségével többet megtudni a személyiségünkről. Attól függően, hogy mit látunk először egy képen, közelebb kerülhetünk ahhoz, hogy valójában milyen emberek vagyunk. Például itt az internet egyik nagy rejtélye, hogy kávé vagy macska van az alábbi képen. Ez a teszt egy kicsit mélyebbre ás a pszichénkbe, hogy jobban megértsük, mit érzünk valójában.

A TikTokon jól ismert Mia Yilin tette fel először a kérdést, hogy „Mit látsz először ezen a képen?”. A felhasználók azonnal két következtetés egyikére jutottak: kávé, vagy egy macska.

#image_title

Ha a kávét láttad először

„Ha a kávét láttad először, akkor nagyon független és erős akaratú ember vagy, és utálsz másoktól segítségét kérni” – állította Mia. A TikTok-fiókjában, a @Mia_Yiln oldalon kifejtette: „A közvetlen kritikát sem bírod elviselni, és a legnagyobb félelmed, hogy sok ember előtt leégeted magad. Ami a kapcsolatokat illeti, reális és logikus vagy, és mindig tudod, mit akarsz, ezért az egyszerű, de édeskevés sosem mozgat meg”.

Ha a macskát láttad először

De ha először egy macskát láttál meg a képen, az azt jelenti: „Bár kívülről nagyon boldognak tűnsz, belülről valójában eléggé zaklatott ember vagy. Abszolút utálod, ha mások bosszantanak, főleg, amikor már amúgy is ideges vagy, ez gyakran még jobban feldühít. Nagyon romantikus vagy és hajlandó vagy engedni a partnerednek, de ha elárulnak vagy átlépik a határaidat, nem habozol elhagyni őket, és soha nem bocsátasz meg nekik.”

Különleges vagy, ha a kávét látod! 

A legtöbb ember egyébként macskát lát a képen, így igazán különösen működik az agyad, ha a kávét láttad meg először! A TikTok-hozzászólásokban sok ember értetlenkedik, hogy egyesek kávénak nézik a macskát, az egyikük azt írta: „Ha kávét látsz, akkor hallucinálsz”.

Forrás: Mirror