„Vállalkozni szeretnék – baj, ha béna vagyok matekból?”

2023. szeptember 07.
Most indítanál vállalkozást, de nem tudod, hogyan kezdj neki? Már egy ideje a magad ura vagy, mégsem pörög úgy az üzleted, ahogyan szeretnéd? Esetleg tudatosabban szeretnéd kezelni a vállalkozásod pénzügyeit? Hofer Noémi jogi szakokleveles közgazdász és okleveles nemzetközi adószakértő rendszeresen jelentkező írásaival segít eligazodni az üzleti élet útvesztőiben.
"Vállalkozni szeretnék - baj, ha béna vagyok matekból?"

Ha bútorgyártó céged van, nem árt, ha értesz az asztalosmesterséghez. Ha cukrászdád, akkor a süteménykészítéshez. Ha autószerelő műhelyed, akkor az autószereléshez. Ezzel, gondolom, nem mondtam újat. De bútorgyártóként, cukrászként, autószerelőként vagy bármilyen más területen vállalkozóként miért kellene értened a matekhoz? Nem elég, ha a szakma a kisujjadban van?

hofer-noemiHofer Noémi közgazdász, adószakértő

Hofer Noémi vagyok, jogi szakokleveles közgazdászként és okleveles nemzetközi adószakértőként, 22 éves gazdasági felsővezetői tapasztalattal a hátam mögött kis és nagy cégeknek kínálok gazdasági, pénzügyi, üzletviteli tanácsadást. Néhány éve a Forbes magazin a 20 legbefolyásosabb nő közé sorolt az üzleti életben.