Heidi Klum idén is nagyot dobott félelmetesen undorító jelmezével

2022. november 01.
A halloween királynőjeként is ismert Heidi Klum két év kihagyás után elképesztően ütős jelmezzel tért vissza – ha azt mondjuk, nem ismertük meg benne, akkor nagyon finoman fogalmaztunk.

Hétfő este végre visszatért a halloweeni jelmezek legnagyobb királynője, azaz Heidi Klum, aki a szolidan csak véres szemű halásznak öltözött férje, Tom Kaulitz oldalán jelent meg saját őrületes halloweeni buliján.

heidi-klum-halloween-jelmez-fereg

A 49 éves Heidi Klum két év kihagyás után idén egy meglehetősen élethű, teljes testet beborító gyűrűsféregjelmezben veszített. A modell félelmetesen undorító jelmezéből szinte alig lehet kivenni Klum arcát, de még utána is nehéz felismerni a szőke szépséget (aki nemrég egyébként lányával közösen szerepelt egy forró fehérneműkampányban).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prime Video (@primevideo)

 

Heidi Klum saját Insta-oldalán átalakulása részleteit is felfedte:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

A Good Morning America Instagram -ideóján az is látszik, ahogy Klum féregszerű mozgással vonul a fotósok hada előtt – és ez alapján úgy tűnik, a karokat és lábakat is összeszorító jelmezben eléggé kényelmetlen a mozgás.

Heidi Klum már jó ideje rendszeresen elkápráztatja és elborzasztja a világot meghökkentő, kreatív és gondosan kidolgozott jelmezeivel, de az idei talán minden korábbira rávert!

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!