Heidi Klum végre felfedte az idei halloweeni átalakulásának első részletét

2021. október 29.
Talán a legjobb dolog a halloweenben várni, hogy Heidi Klum mivel rukkol elő éppen. A modell kedvenc ünnepe köztudottan a halloween, amit hatalmas bulival ünnepel, és minden évben látványos, őrült, sokkoló vagy éppen vicces jelmezeket húz. Az idei kosztüm is nagyon ígéretes, alig várjuk, hogy teljes egészében láthassuk.

Mint a halloween koronázatlan királynője, Heidi Klum pontosan tudja, hogyan alkosson meg egy sokkolóan félelmetes jelmezt. Bár számítunk rá minden évben, mégis újra és újra meg tud lepni minket. Emlékezzünk csak a 2019-es húsevő földönkívüli jelmezre, vagy amikor megsokszorozta saját magát. Kijelenthetjük, hogy Heidi Klum komolyan veszi a halloweent, sőt a realisztikus jelmezeket látva talán azt is mondhatjuk, néha túlságosan is. 

heidi-klum-halloween

Idén is elérkezett végre az a pillanat, amikor a modell megengedte, hogy belessünk a kulisszák mögé, és megmutatta, hogy készül a halloweeni sminkje. „Néha mindannyian megőrülünk egy kicsit” – írta a felvétel mellé Klum, aki felkötött, kócos hajjal, beesett accal és vérvörös manikűrrel úgy néz ki, mint egy háziasszony, aki átállt a sötét oldalra. 

A vicces, ám rémisztgetős videóban Klum „véletlenül” levágja az ujját salátakészítés közben, majd úgy dönt, hogy azt is belekeveri az ételbe, őrült kifejezéssel az arcán. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Nem tévedünk nagyot, ha azt mondjuk, sok tartalék van még az idei karakterben, így bizonyára valami egészen látványos dologgal rukkol elő Klum a buliján, amit legalább akkora figyelem övez a szezonban, mint a MET-gálát. 

Szerencsére már nem kell sokat várnunk, míg teljes egészében kibontja Heidi Klum a teljes látványt rajongói és követői előtt. Aki nem akar lemaradni egyetlen pillanatról sem, érdemes követnie a #HeidiHalloween2021 hashtaget, melyet Klum is használ posztjainál.

Forrás: Allure Fotó: Getty Images

Olvass tovább!