„Reggel felébredtem, és az ágy üres volt” – férfiak, akik hihetetlen kegyetlenül szakítottak a párjukkal

2024. augusztus 23.
A szakítás sosem könnyű... A következő férfiak azonban egészen borzalmas módját választották a párkapcsolatuk lezárásának.
Szakítás történetek

Újabb megdöbbentő történetek érkeznek a Reddit világából. Ezúttal arra kérte a közösséget az egyik felhasználó, hogy meséljék el a legborzalmasabb szakításuk sztoriját. A kérdésre ömleni kezdtek az egészen elképesztő szakításos történetek. Ezekből hoztunk most el egy válogatást. 

Egy másik esküvő

„Körülbelül másfél hónappal az esküvőnk előtt a vőlegényem azt mondta, hogy térre és időre van szüksége, hogy mentálisan kicsit helyrerázódjon. Még hosszú üzeneteket is küldött, amiben a mentális küzdelmeit részletezte. Közös barátaink azonban nem sokkal ezután lefotózták őt egy kiruccanáson, ahova a legjobb haverja barátnőjével ment el. Próbálta tagadni, de én meg sem hallgattam, végül pedig egyszerűen eltűnt.

Nem telt el egy hónap sem, a lány terhes lett, és alig hat hónappal a mi tervezett nagy napunk után megtartották az esküvőjüket. Ez volt életem legnehezebb időszaka. Három évvel később befejeztem a doktori tanulmányaimat, megismertem életem szerelmét, és hamarosan megszületik az első gyerekünk.”

Üres ágy

„Reggel felébredtem, és az ágy üres volt. Egyszerűen felkelt és elment. Később derült csak ki, hogy a tudtom nélkül már összecsomagolta a nálam lévő holmiját. Még egy smst sem küldött, vagy bármit. Egyszerűen csak elment. Végül néhány héttel később felvette velem a kapcsolatot és hivatalosan is elmondta, hogy vége.”  

Egy évnyi hazugság

„Az exem egy teljes évig azt hazudta, hogy családi problémákon megy keresztül. Mígnem rájöttem, hogy valójában együtt él egy lánnyal, akivel a munkahelyén találkozott. Hét évig voltunk együtt, három évig távkapcsolatban.”

Visszavont eljegyzés

„Este megkérte a kezem, mielőtt másnap reggel elutazott volna egy három hónapos kiküldetésre. Két nappal később felhívott egy repülőtérről, hogy közölje velem, meggondolta magát. Mégsem akar feleségül venni. Inkább hét hónapra meghosszabbítja a munkaszerződését, és nem jön többé haza hozzám. Egy héttel később elküldte a közösen bérelt lakásunkba a szüleit, hogy elhozzák az összes cuccát.”

férfiak, akik hihetetlen kegyetlenül szakítottak a párjukkal

Férfiak, akik hihetetlen kegyetlenül szakítottak a párjukkal

Telefonos meeting

„Hat éve voltunk együtt, amikor egyik nap kaptam egy értesítést a telefonom naptárjában, hogy a párom egy meetinget foglalt le velem. Azt hittem, hogy valami tévedés történt, és gondoltam, biztosan egy munkahelyi meetinget küldött el véletlenül a közös naptárunkba. De nem. Beütemezett a naptáromba egy 30 perces hívást, hogy véget vessen a kapcsolatunknak.

Azt mondta, nem tartozik nekem magyarázattal, ezért nem is mondta el, miért akar szakítani. Mindez azután történt, hogy együtt költöztünk át az ország másik végébe, hogy támogatni tudjam, amíg megszerzi a mesterdiplomáját és munkát talál.”

A vidámpark

„Elvitt egy vidámparkba a születésnapomra, de furcsán viselkedett. Miközben ültünk az egyik játékon, megkérdeztem tőle, mi a baj. Erre ő rám nézett és azt mondta, hogy teherbe ejtett egy másik nőt. Én hülye meg azt hittem, meg akarja kérni a kezem. A kocsijában szexeltünk, mielőtt bementünk volna a vidámparkba. Mondtam neki, hogy azonnal vigyen haza, és soha többé ne hívjon fel. Ez volt életem második legrosszabb születésnapja.”

Forrás: Reddit Fotó: Getty Images