„Hihetetlen érzés volt” – heteró férfiak számoltak be arról, hogy milyen egy férfival szexelni

2024. augusztus 27.
A szexuális identitást rengeteg tévhit, illetve sztereotípia övezi, azonban a kísérletezés teljesen normális és egészséges része a szexuális kapcsolatoknak. Ezúttal olyan heteroszexuális férfiak meséltek, akik már ágyba bújtak férfival.
Férfi szex
  • A szexuális identitást rengeteg sztereotípia övezi, azonban a kísérletezés egészséges része a szexuális kapcsolatoknak.
  • Volt, aki előtt új kapuk nyíltak, megint mások pedig ekkor döbbentek rá, hogy biztosan nem homoszexuálisak. 
  • Volt, aki a házasságát szerette volna fellendíteni azzal, hogy férfival bújik ágyba.

Korábban már írtunk arról, hogy azok, akik homoszexuálisok, illetve akik mindkét nemhez vonzódnak, egyáltalán nincsenek könnyű helyzetben, ha párkeresésről vagy a szexualitásról van szó. A biszexuálisokat a mainstream pornó a vágy tárgyává teszi, éppen ezért a heteroszexuálisok sokszor csak a hármasozás lehetőségét látják bennük.

A mainstream pornó leggyakrabban a férfitekinteten keresztül ábrázolja a biszexualitást, ez pedig a biszexuális emberekről alkotott általános társadalmi képre erősen rányomja a bélyegét. A szexuális identitással kapcsolatban számos tévhit, illetve sztereotípia kering, ami alól sajnos a homoszexuálisok sem kivételek.

A homoszexualitás körüli társadalmi stigma miatt még ma is sok férfi vállalja inkább a heteroszexuális házasságot. Ennek ellenére az is megesik, hogy heteroszexuális férfiak csak később döbbenek rá arra, hogy valójában a férfiakhoz vonzódnak. A kísérletezés persze teljesen normális és egészséges része a szexuális kapcsolatoknak és akadnak olyan heteroszexuális férfiak, akik nyíltan meséltek arról, hogy milyen érzés azonos nemű társaikkal ágyba bújni. Ezekből a történetekből szedtünk össze néhányat. 

Heteró férfiak meséltek arról, hogy milyen érzés egy férfival szexelni

1. A férfi, aki a meleg barátjával szexelt szakítás után

„A húszas éveim végén véletlenül összefutottam az egyik barátommal, aki meleg. Épp akkor szakítottunk a menyasszonyommal, utána pedig az első barátnőmmel való kapcsolatomat próbáltam újjáéleszteni. Steve történetesen az exem szobatársa volt. Másnap volt a születésnapja és azt mondta, hogy meg kell ünnepelnünk. Egy étteremben kezdtük egy kancsó Margaritával, aztán egy klubban még többet ittunk. Végül egy melegbárban kötöttünk ki és totál részegen csókolóztunk. Nem emlékszem, hogy ki csókolt meg kit, de jó érzés volt boldoggá tenni a születésnapján. Visszamentünk a lakására – ahol az exem is lakott – majd felmentünk a hálószobába.”

Heteroszexuális férfiak meséltek arról, hogy milyen érzés egy férfival szexelni

Heteroszexuális férfiak meséltek arról, hogy milyen érzés egy férfival szexelni

2. Két heteró férfi és a pornónézés

Pornót néztem az egyik szobatársammal, miközben mindketten az ágyán feküdtünk. Mindketten elkezdtünk játszani a saját nemi szervünkkel az alsóneműnkön keresztül. Nem sokkal később levetkőzött, én pedig követtem. Végül egymás mellett maszturbáltunk, amikor hirtelen késztetést éreztem, hogy kielégítsem a kíváncsiságomat. Megkérdeztem, hogy kielégíthetem-e. Pár perc múlva már egymásnak csináltuk. A másik keze egyre lejjebb csúszott, míg végül gyengéden a fenekemet dörzsölte. Azt mondta, hogy egy nő már korábban megujjazta és ő nagyon imádta. Abban a pillanatban olyan forrón hangzott, hogy igent mondtam. Tényleg hihetetlen érzés volt.”

 3. Volt, aki visszatáncolt

„Egyszer megpróbáltam összejönni egy sráccal. Nem megyek bele a részletekbe, csak annyit mondok, hogy amint megláttam a farkát, azonnal kiszálltam a helyzetből. Ez volt az a megerősítés, amire szükségem volt azzal kapcsolatban, hogy nem vagyok meleg. Semmi bajom azokkal a férfiakkal, akik azok, mivel én is kipróbáltam, de nem nekem való.”

4. Két pár együtt 

„11 éve vagyok házas. A feleségemmel három gyerekünk van, és szerettük volna kicsit feldobni a szexuális életünket, ezért azt javasoltam, hogy egy másik nő is csatlakozzon hozzánk. Neki a főiskola alatt már volt hasonló tapasztalata. Azt javasolta, hogy egy másik párt vonjunk be és csináljuk négyen. Tíz hónapos keresésbe telt, mire találtunk egy olyan párt a közelünkben, akiknek hasonló volt az érdeklődési köre. A feleségem nagyon izgatottan osztotta meg velem a tippeket, hogyan kell egy férfit szájjal kielégíteni. Mindketten élveztük, én pedig nagyon jól éreztem magam, amikor eljöttünk.”

Forrás: BuzzFeed Fotó: Getty Images