„Elmesélem, milyen a hármas szex utáni reggel”

2023. július 08.
A 28 éves nő elmeséli, milyen meglepő hatással volt a hármas szex a párkapcsolatára annak ellenére, hogy mindig is vágyott kipróbálni, milyen lehet több emberrel együtt lenni egyszerre.
Vallomás: ilyen a hármas szex utáni reggel
  • Gondolkodtunk már rajta, hogy mi jön a hármas szex után, ha megvolt az együttlét?
  • A 28 éves nő mindig is szerette volna kipróbálni, milyen több emberrel együtt lenni.
  • A legmeglepőbb a párkapcsolatában bekövetkező változás volt számára.

Éjjel három óra volt és már nagyon álmos voltam. De a barátom – kilenc hónapja voltunk együtt – és a másik nő, akivel hármasban szexeltünk, még egyáltalán nem volt fáradt. Az én szemeim már majd’ lecsukódtak, de nem akartam én lenni az ünneprontó, aki először lefekszik aludni. 

„Kinyissunk még egy bort?” – kérdezte Laura, a másik nő (a nevét megváltoztattuk). A barátom jól leolvasta az arcomról, hogy egyetlen dolog van, amire kevésbé vágyok annál, hogy még tovább fent maradjak, az a még több alkohol. „Szerintem mennünk kellene aludni” – mondta a párom, amiért végtelenül hálás voltam neki. Egészen addig, míg rá nem jöttem, hogy a javaslata valami egészen más problémahalmazt szabadít ránk.

Egy ágyban hárman

Megegyeztünk abban is, minden egyéb mellett, ki hol alszik. De ez még előtte volt, most meg már a hármas szex után vagyunk. Kisebb pánikot éreztem, hogy a párom esetleg elfelejtette, mit beszéltünk meg, vagy hogy Laurának rosszul esik. „Megágyazok a kanapén” – jelentette ki a barátom, majd hosszú szünetet tartott. „Nem bánom, ha veletek alszom” – válaszolta Laura.

Ha fogtam volna a barátom kezét, valószínűleg belevájom a körmöm mélyen a tenyerébe, de Laura volt középen, a takaró a válláig húzva. Próbáltam úgy tenni, mintha nem zavarna, de azt hiszem, nem ment túl jól, mert a barátom átlátott rajtam. „Azt hiszem, egy kicsit szűken lennénk” – válaszolta a lánynak. – Kérsz még egy teát?”

Túl kicsi lett volna az ágy, hogy mindhárman együtt aludjunk benne

Túl kicsi lett volna az ágy, hogy mindhárman együtt aludjunk benne

Nem azért nem akartam Laurával aludni, mert nem volt jó a szex. Már hat hete tervezgettük és boldog voltam, hogy megtettük. De az ágy tényleg nem volt elég nagy ahhoz, hogy hárman aludjunk benne. Ráadásul nem is akartam valaki olyannal együtt aludni, akit alig ismerek. 

Laura és a barátom kimentek a konyhába és arra gondoltam, hogy áthúzom az ágyneműt. Amikor csak a barátommal szexeltem, soha nem jutott ilyen eszembe. Mikor ez tudatosult bennem, most is rajta hagytam. Arra gondoltam, hogy ez úgy tűnne, mintha rosszul érezném magam.

Reggeli a hármas szex után

Következő nap együtt reggeliztünk, de már alig vártam, hogy Laura elmenjen és kettesben maradjak a barátommal. Beszélgetni akartam vele arról, ami történt, visszafeküdni az ágyba és szeretkezni. Amikor Laura elköszönt, nekem az arcomra adott puszit, a páromnak a szájára. Az előző éjjel a féltékenység szikráját sem éreztem, amikor a barátommal szexelt, de most, ahogy azt kellett végignéznem, hogy szájon csókolja, elöntött az érzés.

Mostanság is néha összefutunk Laurával társaságban. A tényt, hogy együtt voltunk, nem titkoljuk, nem próbáljuk rejtegetni. Nem bántam meg, az egyik legszexibb emlékem, nagyon sokat emlegetjük a párommal az ágyban. De ennél több volt nekünk ez a hármas szex

Ahogy a párom törődött velem, akkora odafigyeléssel és érzékenységgel figyelte, mi a jó nekem, azóta is az egymásba vetett bizalmunk legbiztosabb alapja. A hármas szex éjszakája olyan volt, mint a bungee jumping. Örülök, hogy kipróbáltuk, jó volt, de nem változtatott meg, és nem vágyom rá, hogy a közeljövőben újra fejest ugorjak hasonló kalandba.

Forrás: Marie Claire Australia Fotó: Unsplash