Sydney Sweeney szexi szelfikkel forrósította fel a netet

2024. július 07.
Sydney Sweeney egy falatnyi Miu Miu szettben pózolt a tükör előtt – követői legnagyobb örömére. Mutatjuk a szexi színésznő tűzforró képeit.
Sydney Sweeney

Az Eufória fiatal sztárja rendszeresen elkápráztatja a netet dögös fotóival, különösen a nyári időszakban, amikor rendszeresen posztol bikinis képeket. Sydney Sweeney ezúttal egy parányi Miu Miu szettet húzott: a pánt nélküli crop felső és a szupermini szoknya a klasszikus bandana kendők mintáit idézik és – talán mondanunk sem kell – remekül megmutatják a színésznő csodálatos alakját. A bombasztikus beach szettet egy szintén Miu Miu vászontáskával egészítette ki a sztár.

„Nem gyakran csinálok tükrös szelfiket, de amikor igen, ilyen kaotikus lesz” – írta Instagram-oldalán Sydney Sweeney. A sztár ezzel valószínűleg a rengeteg különböző pózra utalhatott, amiket a szelfikhez bevetett: néhány képen egészen szexi, míg másokon sokkal inkább vicces pózokba vágja magát. A bőkezű galériában szerencsére lehetőségünk van tényleg minden szögből (és egészen közelről is) megcsodálni Sydney Sweeney-t, aki egyébként egy ideje már a Miu Miu divatház nagykövete. 

A forró sorozat nem meglepő módon óriási sikert aratott a nemrégiben producerként is debütáló színésznő Instagram-követői között: cikkünk írásának idején már 3,7 millió lájkot kapott a kép. 

Sydney Sweeney teste célkeresztben

Bár a kommentelők imádják a friss fotókat, Sydney Sweeney korábban kapott már hideget-meleget is a testére. Miközben sokan igazi modern szexszimbólumnak tartják, volt, hogy nyilvánosan gyalázták, „rondának” nevezve őt, sőt, nemrégiben egy hollywoodi producer, Carol Baum is kijelentette, hogy „csúnyának és tehetségtelennek” tartja Sweeneyt. A színésznő azt is gyakran megkapta, hogy csak nagy mellei miatt kaphat szerepeket, amire Sydney Sweeney a lehető legfrappánsabb módon reagált: egyszerűen felhúzott egy szürke „Sorry for having great tits”, vagyis Bocsi, hogy jó melleim vannak” feliratú pulcsit.

Szerencsére a testgyalázó kommentek nem tartják vissza Sydney Sweeneyt: a színésznőt nemrégiben egy izgalmas horrorban (Szeplőtlen) és egy romkomban (Imádlak utálni) is láthattuk. Hamarosan pedig – sokak nagy örömére – újra Cassie Howardként tér vissza az Eufória legújabb évadában, ami hosszú kihagyás után nem sokára végre bemutatásra kerülhet.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images