A legújabb őszi körömtrendek egy ínyenc cukrászda étlapját idézik: Selena Gomez és Hailey Bieber mutatják a legújabb árnyalatokat

2024. október 15.
A két legmegbízhatóbb köröm-influenszer, Selena Gomez és Hailey Bieber elhozta nekünk a hangulatos őszi manikűrtrendet.
Őszi körömtrend Selena Gomez Hailey Bieber

Az üzenet egyértelmű: a nyárnak vége, a meleg árnyalatú őszi körömtrendek visszatértek.

Szeptember elején a karamell tónusú körmök voltak a legnépszerűbb őszi manikűrök, ahogyan azt Hailey Bieber és Selena Gomez megjósolta.

Most, hogy október közepén járunk, azonban úgy tűnik, hogy Gomez és Bieber is készen áll arra, hogy az őszi manikűrök egy finomabb változatát alkalmazzák. Miután szeptemberben a karamell, a kávé és az almabor körmök volt a sláger, Gomez október elején New Yorkban debütált a legújabb árnyalattal, melynek neve: vanília chai latte.

A Gomez manikűröse, Tom Bachik által „toffee nails”-nek nevezett árnyalatot a színésznő a Telluride Filmfesztiválon mutatta be. Ugyanezen a héten Bieber bejelentette, hogy készen áll az őszre a Zola Ganzorigt manikűrös készítette egyedi, meleg, karamellás-kávés árnyalattal. „Nem tudom megmondani a pontos színt, mert öt különbözőt kevertünk össze” – írta Ganzorigt Bieber manikűrjéről.

Bachik az elmúlt hetekben több ügyfelénél is a bőrtónushoz illő árnyalatokat részesítette előnyben. A sztármanikűrös olyan hírességek körömtrendjéért felel, mint Gomez, J.Lo és Hailee Steinfeld.  

„A vanília chai körmöket magas fényű, félhomályos, bézs színű nude-nak írnám le” mondta Bachik. A színnek egy árnyalattal világosabbnak kell lennie a bőrszínnél, mivel így a körmök kiemelkednek, de egyúttal szándékosan visszafogottak is maradnak. Ahogyan Bachik rámutatott: „A vastag, magasfényű fedőlakk lehetővé teszi, hogy a szándékosan finom árnyalat csillogjon és igazán megragadja a tekintetet”. 

Forrás: Allure, fotó: Getty Images