Mutatjuk az idei ősz legszebb és leglátványosabb manikűrjeit

2022. október 07.
Teknőcminta, gazdag szilvaszín, csokoládéköröm és játékos geometria – mutatjuk a 2022-es őszi szezon legmenőbb és legszebb manikűrtrendjeit!

Az élénk nyári színek helyett most újra a sötétebb, mélyebb árnyalatok hódítanak a körmökön: csokoládébarna, szilvalila, bézs és bordó árnyalatok jelentik a fő trendeket. De vannak ennél izgalmasabb manikűrök is, amiket érdemes lehet kipróbálni idén ősszel – ezek közül hoztunk most néhányat.

1. Szilvás árnyalatok – csavarral

Az ősz egyik trendszíne idén még izgalmasabb formában tér vissza: válasszunk szilvaszínű manikűrt, de csavarjuk meg valamilyen különleges festési technikával. Az alábbi példa a hetvenes évek hullámait idézi, ami szintén egy visszatérő trend.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by deborah lippmann (@deborahlippmann)

2. Teknőcminta a körmödön

A kedvenc napszemüveged földes árnyalatú mintája most a körmeiden is visszaköszönhet: a teknőcös manikűrt idén ősszel szuperfényes, zselés hatású kivitelezéssel kombinálják, a ’90-es évek előtt tisztelegve. Mivel elég határozott mintáról van szó, érdemes a körömnek csak egy részére felvinni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Kon (@lisa_kon_)

 

3. Krémes csokoládé

Imádjuk a gazdag, pigmentált csokiszíneket, amik elképesztően jól mutatnak a körmökön is! Minél sötétebb, feketébe hajló az árnyalat, annál jobb, bár a nagyon fehér bőrűeknek nem annyira ajánljuk ezt a trendet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by deborah lippmann (@deborahlippmann)

 

4. A „bébi” francia

A klasszikus francia manikűr sosem megy ki a divatból, időről időre azonban valamilyen csavarral frissítenek rajta. A „bébi” francia manikűr lényege, hogy a köröm végére festett kis ív extravékony, így sokkal elegánsabb, kifinomultabb hatást kelt. Természetesen a fehér színhez sem kell ragaszkodni – istenien mutat például fémes árnyalatokkal.

 

Forrás: PureWow Fotó: Getty Images

Olvass tovább!