Vasárnapi lassulásra hív a Slow Gasztro Market

2018. február 24.

A Slow Gasztro market egy olyan környezettudatos kezdeményezés, amelynek keretein belül kiváló alapanyagokból, természetes módon előállított gasztronómiai termékeket vásárolhatunk, az egészséget támogató, lassú, fenntartható életmódot szem előtt tartva. Mindezt ezúttal egy kísérő eseménnyel, a konyha-fiók vásárral is elősegítik, itt garázsvásár jelleggel feleslegessé vált konyhai eszközök közül válogathatunk, olyan árusoktól, akik maguk is a fenntartható életmód elkötelezett hívei.

„Fontosnak tartjuk, hogy mindennapjainkban legyenek lassulások, pillanatnyi élmények, melyek nemcsak a pillanatnak szólnak, hanem a jövőnek is, egy fenntartható, környezetkímélő életmóddal. ehhez is igyekszünk alternatívákat mutatni.”-meséli Farkas Andrea, a Kiskertpiac és a Slow Gasztro Market megálmodója.

Kiállítóknál többek között szörpök, teák, ínyenc kolbászok, sajtok, joghurtok, sütemények széles választéka – organikus, mindenmentes, sós és édes apró sütik, piték, mártogatósok, fürjtojás különlegességek, chutney-k, mézvariációk, gasztro ajándékok, már fagyi, és számos ételféleség mellett a gasztro design is képviselve lesz.

Slow GASZTRO market
Időpont:
2018. március 4. vasárnap, 10.00 – 16.00
Cím: Anker’t 1066. Budapest, Paulay Ede u. 33.

A belépés ingyenes, és jöhet a kutyus is!

Fotók: Bodnár Zsófi