#Artontheplate koncepciójuk alapján tányérunkon valóban műalkotásokat tálaltak elénk, ezeket pedig a hazai és közép-európai borok kiemelt tételeivel kísérhettük.
A menüben kóstolhattunk többek között borotvakagylót, harmincnégy órán át érlelt erdei gombakrémet, fűszeres feketegyökért és tonkababbal töltött étcsokoládét is. Mindezt pedig a szemünk láttára készítették el, így amellett, hogy elsőként tesztelhettük a Société gasztrorepertoárját, kulisszatitkokat is megtudhattunk a hozzávalók történetéről.
Míg a Hold utcai piacon maradnak a két és háromfogásos ebédmenük, a hamarosan nyíló Société ház éttermében a fine dining vonalat képviselik majd.
Most pedig jöjjön egy kis vizuális ízelítő a titkos vacsoráról:
További képekért kattints a galériára!
Fotók: Bodnár Zsófi