Mit esznek a modellek? – Takács Virág kézilabdázó, kezdő highlight modell

2018. június 15.
Tényleg csak üres salátalevelek kerülnek a modellek tányérjára vagy a sztereotípiákkal ellentétben néha ők is megesznek egy szaftos hamburgert vagy két marék töpörtyűt? A középiskolás Takács Virág szerencsés helyzetben van, hiszen jó genetikával rendelkezik, így egy-két bűnözős fogás is belefér a diétájába. Mutatjuk is a szépséges modell egy napi menüjét.

Sziasztok, Takács Virág vagyok, gimnazista, kézilabdázó, kezdő highlight modell.

Szerencsés alkatomból és a mindennapos testmozgásból kifolyólag nem tudom, mi az, hogy fogyókúra. Persze volt már olyan, amikor egy casting alkalmával azt kérték, a combomból adjak le egy centit, de csak a korábbi versenysportnak köszönhető extra izomzat miatt. Gyakorlatilag megehetek bármit, amit megkívánok. Alapvetően egy egészségesen táplálkozó családban nőttem fel, ami azért nem jelenti azt, hogy olykor nem eszem meg egy zacskó gumicukrot, ugyanis igencsak szeretem az édességet…

3 fotó megtekintése

Kertünkben megtermelünk szinte minden zöldség- és gyümölcsfélét. Imádom, amikor csak kiszaladok és epret, málnát, cseresznyét vagy éppen áfonyát eszegethetek.

Tekintettel arra, hogy középiskolás vagyok, és rendszeresen sportolok, hétköznap az érkezésre nincs sok időm, de hétvégén, ha csak tehetem, besegítek a konyhában az anyukámnak.

Reggelire általában műzlit, zabpelyhet vagy salátát eszem, éppen, amit találok otthon. A suliban minden szünetben kell harapnom valamit, ezért általában viszek magammal tízórait. Az iskolabüfében nem szoktam vásárolni, ha megszorulnék, mindig van a táskámban végszükség esetére puffasztott rizs. Mint említettem, sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok. Sokszor készítek turmixot vagy salátát, ez is rendszeresen szerepel a délelőtti és a délutáni menümben egyaránt.

3 fotó megtekintése

Igyekszem ebédre mindig valamilyen natúr húsból álló fogást fogyasztani. Kedvelem a sütőzacskót, abba mindenféle zöldséget és befűszerezett husit sütök zsiradék nélkül; gyors, egyszerű ám finom fogás készül belőle. Ezt már egyedül is el tudom készíteni. Szeretem a leveseket is, kedvencem anyukám karfiollevese. A gyorskajákat sem vetem meg, olykor hamburgerrel és pizzával bűnözök.

Mivel mindig versenyszerűen sportoltam, figyelnem kellett arra, mit eszek edzés előtt és után. Edzések előtt nem mindig volt időm plusz étkezést beiktatni, utána viszont mindig megpróbáltam fehérjedús fogásokat fogyasztani, szinte másodszor ebédelni.

Régebben keveset ittam, de ebben sokat változtam. Vízivó vagyok, imádom a vizet, főleg a friss csapvizet. Ha viszont vásárolunk, akkor oxigénnel dúsított vizet választunk.

7 fotó megtekintése

A vacsorát sosem hagyom ki, és gyakran ez elég késői órákban esik meg, van olyan, hogy este tízkor éhezem meg, de ilyenkor kimondottan figyelek arra, hogy csak keveset és kevés kalóriatartamút egyek. Mondjuk elrágok egy répát vagy néhány vékony szelet sajtot.

Szeretek sütni, kísérletezgetni, de a főzéssel is próbálkozom már. A kapott süteményes könyvemből kipróbáltam néhány receptet és hagyományos sütiket is készítettem már.

4 fotó megtekintése