2018. november 04. | marieclaire.hu

Gerbeaud születésnapi sütiműhely az Émile-ben

A cukrászművészet kulisszatitkaiba vezeti az érdeklődő „süti szerelmeseket” az idén 160 éves Gerbeaud három novemberi hétfőn. A sütiműhelyeknek neves vendégei is lesznek: november 5-én Rákóczi Ferenc, 12-én Rúzsa Magdi, 19-én pedig Dobó Kata cukrászkodik a vendégekkel és a Gerbeaud kreatív cukrászmesterével.

Idén ünnepli 160. születésnapját a hazai kávéházkultúra legismertebb reprezentánsa és a modern cukrászművészet nagy innovátora, a Gerbeaud. Ebből az alkalomból egy exkluzív  eseménysorozattal várja a sütni szerető érdeklődőket  és a kreatív cukrászat rajongóit a süteményműhelyébe, ahol egy-egy izgalmas délután keretében elkészíthetik a Gerbeaud cukrászda legfinomabb süteményeit.

Helyszín a Gerbeaud cukrászda budai kistestvére, az Orló utcai Émile, ahol a családias hangulatú workshop keretén belül – egy-egy ismert sztárvendég társaságában – a résztvevők legendás süteményeket készíthetnek el, valamint a cukrászmesterség trükkjeit, praktikáit Mártha Róbert kreatív cukrászvezetőtől sajátíthatják el. Terítéken lesz többek között a Pisztáciás joghurtmálna desszert, a Sósmogyoró-barack és a Royal csokoládé a Gerbeaud cukrászda folyamatosan fejlődő, változó kínálatából.

Helyszín a Gerbeaud „kistestvére”, az  Émile, a limitált helyekre pedig ITT lehet jelentkezni!

Szólj hozzá te is!

Még több Gasztró

5 élelmiszer, amit mindig moss meg alapanyag

5 élelmiszer, amit mindig moss meg