Megújult zöld oázis a főváros közepén

2019. július 16. |

A téli iglu teraszból zöld oázisra váltott a város legszebb panorámaterasza, amely a nagy melegben is hűsítő fogadtatással várja látogatóit. Bár néhány hete még el sem tudtuk képzelni, hogy végre napsütésben és nyári melegben élvezzük a szabad levegőt, végre beköszöntött a nyár és igazi élvezeteket kínál a következő hónapokban. Tökéletes helyszín lehet erre a Párisi Nagy Áruház tetején található 360 Bar is, amely környezettudatosan lebomló eszközökkel, signature koktélokkal és ételekkel, valamint a folyamatos zenei programok mellett havi egy daytime partival is készül az előttünk álló nagyszerű időre.

Ahogyan napsütésre váltanak a napok, sokan a fővároson kívülre vágynak, pedig azok is élvezhetik a nyarat, akik Budapesten maradnak, hiszen jó zenéből, ízletes ételekből és italokból, valamint fantasztikus kilátásból itt sincs hiány. A nyár kezdetével megvált az igluktól a 360 Bar és stílusos nyári terasszá alakult át, ahol különleges új koktélokkal, valamint számos programmal várják hétvégén és hétköznap is azokat, akik pár órára szívesen kiszakadnának a városi lüktetésből és szeretnék élvezni a szabad levegőt és a lélegzetelállító panorámát.

Signature koktélok a gourmet élvezetekért

A 360 Bar csak néhány hete nyitotta meg szabadtéri bárját, de egyedi koktél kínálata már most a vendégek kedvencévé vált. A koktél kínálat kapcsán Bodnár Viktor üzletvezető elmondta:„Szeretjük, ha a vendégeink érzik a prémium minőséget, de nem kell órákat várniuk, amíg megkapják a rendelésüket. Éppen ezért igyekeztünk úgy kialakítani a nyári signature koktél kínálatunkat, hogy a hely befogadóképességéhez mérten viszonylag könnyen elkészthető italok szerepeljenek az itallapon, de mégis különleges összetevőkkel fűszerezzük azokat. A kínálatunkban mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt, van édes, savanyú, enyhén csípős és pikánsabb italunk is. Az én kedvencem a Deep Dive, Hendricks ginnel, uborkával, kakukkfűvel, lime-mal és egy kis bodzasziruppal. Igazi nyári frissítő!”

A koktélkínálat számos meglepetést tartogat: a teraszhoz illő elnevezéssel bíró Higher Ground koktélban például tökéletesen kiegészíti egymást a 7 éves rum, a tojásfehérje és a vörösbor, melyet megbolondít a csokoládé bitter és a cukorszirup elegye. A Skinny Dip koktél a whisky alapú koktélok világába hoz málnás frissességet, aki pedig könnyedebb ízvilágra vágyik, annak a gyömbérsörrel készült Budapest Breeze koktélt ajánlják, rummal és vanília likőrrel, citrom- és almalével, valamint egy csipetnyi mentával fűszerezve.

Környezettudatos gondolkodás, könnyed fogások

A helyszín egyébként már becsatlakozott a környezettudatos szórakozóhelyek körébe, hiszen nemcsak szívószálmentesen, de műanyag pohár mentesen is működik a bár. Aki pedig mégis ragaszkodna az elviteles pohárhoz, az lebomló műanyagban kapja meg italát.

A 360 Bar az ételek terén is a megszokott magas színvonalú kínálattal várja a vendégeket. Könnyed fogásai tökéletes kiegészítései lehetnek a nyári italkínálatnak. Legyen szó a karamellizált hagymával és zöldbors mártással, rukkolával készült Pepino Burgerről, a Pulled Pork Ciabattáról, vagy akár sült tintahalkarikáról, illetve a garnélás 360 Bar salátáról.

Egész nyáron fesztivál a város tetején

A helyszín a hétköznapokban akár baráti találkozókra, akár megbeszélésekre, vagy éppen szabadtéri munkára is tökéletes választás. Esténként és hétvégén pedig átveszi a főszerepet a szórakozás: DJ-vel és élő koncertekkel várják a látogatókat. A panorámaterasz immáron tradíciónak számító eseménysorozata, a Secret Garden Daytime ezúttal sem marad el. Havonta egyszer délután kettőtől másnap hajnalig zöld oázissá alakul a terasz, DJ-vel, buborék géppel, trópusi növényekkel, mini medencével és vízipisztolyokkal, ahol minden a jókedvről és a szórakozásról szól. Akik pedig a Daytime partit kihagyják, azoknak is marad elég program a 360 Barban, hiszen a város tetején egész nyáron egyedi környezetben várják zenei programokkal az oda látogatókat.

Szólj hozzá te is!

Még több Gasztró

Milyen magyar bort kínáljunk kacsaételek mellé? bor

Milyen magyar bort kínáljunk kacsaételek mellé?