Dobjuk fel a húsvétot a csokinyúl-koktéllal!

2020. április 11.
Bár a felnőttek általában már nem kapnak ajándékot a húsvéti nyúltól, ilyen cseppet sem átlagos időben, amilyenben idén töltjük az ünnepet, megérdemelnek ők is legalább egy csokinyulat. De ők készítsenek belőke koktélt, ha jót akarnak!

Az idei húsvétot valószínűleg senki sem úgy tölti, ahogy az elmúlt években már megszokta. A koronavírus és a világjárvány teljesen új rendet teremtett, így ünnepeljünk valami teljesen új dologgal idén mi is, ne hagyjuk, hogy a Covid-19 elrontsa a tavasz legszebb ünnepét. Míg a gyerekek keresik az elrejtett csokinyulakat, mi készítsünk belőle magunknak csokinyuszikoktélt!

A Cocktail Porter kreálta ezt az új finomságot, ami tökéletesen magába foglal mindent, ami jó lehet az idei, karanténban töltött húsvétban. Finom, édes, csokis és kávés. A húsvéti nyuszi fantázianevet viselő koktélban Espresso Martini, azaz némi vodka, kávélikőr, fekete kávé, cukorszirup található, mindez csokinyúlba töltve, szívószállal tálalva.

Ha az Espresso Martini nem a mi világunk, bátran használjunk helyette bármilyen csokoládéalapú, édes likőrt – javasolták az inkább desszertnek beillő koktél megalkotói.

Olvastad már?

Forrás: Cocktail Porter
Fotó: Instagram/cocktailporter