Ezentúl házhoz jönnek a legfinomabb sütemények

2020. május 16.
A Petit Gerbeaud-t, vagyis a Gerbeaud új, kiszállításra tervezett almárkáját a jelenlegi megváltozott helyzet hívta életre azzal a céllal, hogy egy kis Gerbeaud-élményt vigyen a hétköznapokba.

A Gerbeaud több mint 160 éves történetében, amelynek alkalmából egy izgalmas torta is készült, nem ismeretlen a kiszállítás fogalma. Az alapító, Kugler Henrik úttörő volt a kiszállítás elindításában, és a névadó Gerbeaud Émile is folytatta ezt a hagyományt. Most a jelenlegi tulajdonosokon a sor.

petit-gerbeaud
„Összes egységünk bezárása utáni sokkból felocsúdva, az Onyx étterem, az Émile Ház és a Gerbeaud kávéház legnagyobb tudású szakemberei dolgoznak ezen a projekten, hogy egy hosszú távon is életképes almárkát hozzunk létre. A Petit Gerbeaud elérhető és szerethető, a Gerbeaud szív táplálja és a mindenkori Gerbeaud minőséget szem előtt tartva készül. Nem titkolt célunk, hogy a Petit Gerbeaud segítségével még inkább megmutathassuk és megszerettessük magunkat a magyar közönséggel” – mondta el Niszkács Anna, a Gerbeaud Gasztronómia Kft. ügyvezető-tulajdonosa.

Olvastad már?

A klasszikus sütemények megjelenését a kiszállításhoz igazították, és új, izgalmas receptekhez nyúltak. A Petit Gerbeaud webshop számos süteménnyel és csomagolt finomságokkal indul, és a kínálatban megtalálhatók a klasszikus kedvencek mellett a modernebb változatok is. A sütemények mellett alkoholos italok is találhatók, és az igényeknek megfelelősen fokozatosan bővülni fog a kínálat a Gerbeaud Termelő Műhelyben készülő péksüteményekkel, illetve a Gerbeaud konyha hideg- és meleg ételeivel. A süteményekért és a jövőbeni bővülő kínálatért, Mártha Róbert, az Onyx cukrásza és egyben a Gerbeaud kreatív cukrászvezetője, valamint Tóth Ágnes executive séf felel.

„A következő hetekben cukrászként szakácskodunk, szakácsként cukrászkodunk, menedzserként kiszállítunk, igazi családként támogatva egymást. Így a nehéz időkben a Petit Gerbeaud segítségével, amely méltó kistestvére a világhírű Gerbeaud-nak, kollégáinknak munkát, vendégeiknek egy kis boldogságot fogunk házhoz szállítani. Ez a legfőbb küldetésünk az újranyitásig” – tette hozzá Fekete Marcell, a Gerbeaud Gasztronómia Kft. F&B igazgatója.

Olvass tovább!