Nem a menzás
Ez nem a menzás, cukros paradicsomleves, de éppen annyira lehet rajongani érte! Savas, umamis és édesköménnyel bolondított, egyszóval: tökéletes.
Leveles tésztára pakolva
Az érett paradicsom édeskés ízének remekül áll, ha kicsit karamellizálódik – ez a titka ennek az egyszerű tarte tatinnak is, amihez elég bolti leveles tésztát használni, hiszen a főszereplő úgyis a lédús zöldség benne.
Zöldfűszeres, parmezános mennyország
Ha egy könnyű, nyárias fogást készítenénk a zamatos, nyári paradicsomból, próbáljuk ki az alábbi rizottót: gazdag ízű, húsmentes fogás, amit még vacsoravendégeknek is bátran feltálalhatunk.
Spanyolra hangolva
Húsos, paradicsomos, bitang finom: ezek a kis spanyol gombócok a tapasestek sztárjai, de mi azért egy jó spagettire pakolva is el tudnánk képzelni…
Vegán, görög verzió
Gazdag paradicsomszósz, óriási görög fehér bab és némi minőségi fűszer kell a giganteszhez, Steiner Kristóf egyik kedvenc görög csemegéjéhez.