Habos limonádéval borzolja a TikTok a kedélyeket

2021. július 20.
Ha nyár, akkor limonádé. Ám a közösségi oldalaknak nemcsak a citromon, de a jól bevált italon is sikerült csavarni egyet, és megszületett a habos limonádé. A kérdés már csak az, elég bátor vagy-e hozzá, hogy kipróbáld?

Ha a tél slágere a habosított kávé, a dalgona volt, a nyárnak is kijár egy legalább ilyen látványos ital. Valószínűleg ez járhatott a habos limonádé kitalálójának is a fejében. No meg persze az, hogy ne csak a medence partján kortyolgatva, de a közösségi oldalakra készült képeken is jól nézzen ki.

Ha még valaki nem találkozott volna vele a TikTokon például, akkor eláruljuk, hogy a habos limonádé tulajdonképpen úgy készül, hogy a kedvenc limonádénkat felturbózzuk sűrített tejjel. 

Mutatunk pár ötletet is arra, hogyan emelik magasabb szintre a közösségi oldalak felhasználói az italt – például kókusztejjel, tejszínhabbal vagy alkohollal koktélosítva a limonádéjukat. És persze felhabosítva, hogy a textúra és az ízhatás ellenállhatatlan legyen. 

Az alap habos limonádé

@hellowonderful_co

Whipped Lemonade 🍋 #whippedlemonade #lemonade #creamylemonade #lemonade #tiktokfood #foodhack #foodhacks

♬ Lemon Tree – Fools Garden

Az eredeti habos limonádé sűrített tejjel, citrommal és vízzel készül, amiben feloldják a gyerekkorunk szörpporához hasonló citromos koncentrátumot. Ennél persze használhatunk akár eper-, málna- vagy kiviízű port is, mindenki azt, amelyik a kedvence. 

Tejszínhabos limonádé

@goldenxclouds

☆ whipped strawberry lemonade ☆ i was asked to make this so i decided to make it today! 💕 #fyp #whippedlemonade

♬ Intentions (Instrumental Version) [Originally Performed by Justin Bieber & Quavo] – Elliot Van Coup

Bár első hallásra elég bizarr, de meglepően jó kombináció a tejszínhabot, édesített sűrített tejet és citromlevet tartalmazó habos limonádé, mely leginkább egy pina colada koktélra hasonlít.

Kókusztejes habos limonádé

@_eatthisnotthat

You tried whipped coffee…what about whipped lemonade? 🍋 #whippedlemonade #lemonade #foodtrendsoftiktok #summerdrink #fyp @rachelinder

♬ Freedom! ’90 – George Michael

A kókusztej köztudottan jól habosítható, így ezt a tulajdonságát kihasználhatjuk a nyár izgalmas italújdonságában is. Díszítsük gyümölcsszeletekkel, és máris tökéletes koktélt kapunk. 

Alkoholos habos limonádé

@purewow

Just call it the new whipped coffee with a twist for summer 😋 IB @goldenxclouds #whippedlemonade #whippeddrink #spikedlemonade #summerdrinks

♬ FIESTA! UND – Serpens

A kókusztejes változat az alapja a koktélnak is beillő habos limonádénak, melyet színezzünk ételfestékkel, és adjunk hozzá vodkát ízlés szerint.

Forrás: Popsugar Fotó: Instagram

Olvass tovább!