Júniusi horoszkóp – 2018

2018. június 01.
Idealizmussal, alkotókedvvel, spirituális gondolatokkal köszöntöd a nyarat.

KOS

Feltehetően túl sokat vállalsz. Fontosak lesznek a barátaid, akiknek néha erődön felül is segítesz. A kötelességtudat igen, de az együttműködés nem az erősséged. Néha feszültség is kialakulhat köztetek. Uralkodó bolygód a Mars, most a független Vízöntő jegyében jár. Szokatlan vonásokat, néha bohócos viselkedést kölcsönöz neked. Egyre erősebben vonzod az ellentétes nem képviselőit.

BIKA

Pároddal minden képzeletet felülmúlóan harmonikus a kapcsolatod. Köszönhető ez nagyrészt annak, hogy rózsaszín szemüveget viselsz. Kialakítottál róla egy ideát, és ebből nem engedsz. Valamennyi égitest úgy kapcsolódik egymáshoz, hogy abból a legjobbat tudd kihozni. Számos területen nyílnak új utak előtted. Szerencsésen alakítod kapcsolataidat. Minden új ismerős hoz valami pozitívumot.

IKREK

Egy születésnapos számára legnagyobb öröm, ha egészségben és sok új feladat, lehetőség közepette érkezik el a jeles nap. Számodra, különösen a hónap eleje tartogatja a legtöbb energiát. Felgyorsul a tempód, amit nem csak munkában, hanem sportban és családi programokban is kamatoztathatsz. Hivatásodban adott a lehetőség, hogy elismerjenek, és példaként emlegessenek.

RÁK

A Vénusz megérkezik a Rák jegyébe. Rokonszenvessé, vonzóvá, érzékennyé tesz. Minden olyan területen sikeres lehetsz, ahol kreativitásra, tárgyalókészségre van szükség. Hallgass bátran az intuíciódra. Máskor sem csal meg, most azonban kifejezetten előrevivő az, amit a belső hang súg. Barátságok, támogatások is előtérbe kerülnek. Az ő segítségükkel egyre több eredményt érsz el.

OROSZLÁN

Nagyon jól használod a szellemi képességeidet. Nálad a megérzések háttérbe szorulnak. A racionalitás nyer teret. Te a Nap gyermeke vagy, aki elvárja, hogy tiszteljék. Ebben a hónapban, az Ikrek jegyében járó Nap sokoldalúvá, vállalkozó kedvűvé és enyhén felelőtlenné is tesz. Ezzel együtt, jó hangulatod, mosolyod olyan vonzerővel ruház fel, aminek képtelenség ellenállni.

SZŰZ

Te is merkúri szülött vagy és az Ikrek hava is Merkúr hatása alatt áll. Így nem esik nehezedre elfogadni az utadba kerülő kihívásokat. Minden új lehetőség egyre közelebb visz az álmaidhoz. Ezek az álmok többnyire emberi kapcsolatok segítségével valósulhatnak meg. Minden új ismerős egy, egy lépés legnagyobb vágyaid teljesüléséhez. Újításokkal, kreativitással nagyon sokra viheted.

MÉRLEG

Központi szereplővé lép elő a Vénusz. Különösen hivatásodra gyakorol nagy hatást. Szimpatikus leszel a feletteseidnek, várhatóan több, kedvedre való feladattal bíznak meg. A hónap első napjaiban kicsit kapkodsz, de az izgalmat hamarosan bölcs, előremutató gondolatok váltják fel. Kreativitásban és vállalkozó szellemben sincs hiányod. Pénzzel legyél óvatos, mivel csábít a  költekezés.

SKORPIÓ

Energiabőség, kockázatvállalás jellemez. Elsősorban otthonodban tudod a legnagyobb változtatást létrehozni. Egy korszerű, jövőbe mutató berendezés vásárlása, vagy beépítése a lakásba, nagy elégedettséggel tölt el. Minden komoly gondolatod megtalálja az utat a megvalósulás felé. Számodra nagyon fontos a Mars helyzete a születési képletben. Jelenleg vicces, szokatlan tulajdonságokkal ruház fel.

NYILAS

Most már saját bőrödön érezheted, hogy az elmúlt évek sok befektetése, esetleges nehézségei meghozzák a gyümölcsöt. Anyagi területen stabilitás várható. A Jupiter pedig, aki a te segítőd, egyre több barátot, támogatót ad. Intellektuálisan nagyon jó életszakaszban jársz. Ha vezető pozícióban vagy, könnyen tudsz másokat, arra érdemeseket segíteni, támogatni, megbecsülni.

BAK

Két nehéz égitest, a Plútó és a Szaturnusz is a születési jegyedben jár. A Plútó átalakító, kényszerítő szerepét már megszokhattad és még sokáig tűrnöd is kell. A Szaturnusz, azonban még csak rövid ideje jár itt. Számodra a bölcsességet, felemelkedést hozza, személyiségedben az emberséget szilárdítja meg. Sok, szinte csodás baráti pillanatot élhetsz át. Nem is tudod, hogy honnan, de egyszer csak jön.

VÍZÖNTŐ

A születési jegyedben járó Mars szinte szárnyakat ad. Jó kapcsolata a Nappal pedig a megszokottnál is ötletgazdagabbá tehet. Egy kis lassítás mégsem ártana. Elhamarkodott és kapkodó döntések soha nem vezetnek jóra. Ha küszöbön áll egy költözködés, a jelenleginél kedvezőbb időszakot nem is találhatnál. Kis feszültséggel, jár a hurcolkodás, de az új helyen annál nagyobb lesz a megelégedettséged.

HALAK

Két komoly segítőd is akad. A Neptunusz és a Jupiter fog össze, hogy széppé tegye az életedet. Régebbi, nagy vágyaid a beteljesülés útjára lépnek. Ha képes vagy könnyedén kezelni a mindennapok kihívásait, az eredmények szinte az öledbe hullnak. Étellel, itallal, élvezeti cikkekkel tanácsos lenne óvatosan bánni. Ez olyan terület, ami nagyon csábít, de nincs hasznod belőle.

Szerző: Molnár Éva asztrológus Fotó: DESIGNECOLOGIST Unsplash