Júliusi horoszkóp – 2018

2018. július 01.
Az eredetiség ebben a hónapban személyes vonzerővel párosul.

KOS

Egy nem várt összeg nagy meglepetést okoz. A pénz egyébként is fontos szerepet játszik ebben a hónapban. Uralkodó bolygód, a Mars jelenleg a függetlenséget és barátságokat támogató Vízöntő jegyében jár. Segítségével nemcsak új ismeretségeket kötsz, de tágabb horizont is megnyílik előtted.

BIKA

Még csak kóstolgatjátok egymást az Uránusszal. Ez a különleges égitest rövid ideje tartózkodik a születési jegyedben, és nagyon lassan halad. Amiben már érezheted a hatását, hogy sokkal többen fordulnak hozzád. Számodra pedig egyre többet jelent a szabadság, és az új dolgokat is könnyebben tudod elfogadni. Megélénkül a szerelmi életed.

IKREK

Fókuszba kerül az otthonod. Elsősorban azokat a teendőket végezd el, amelyeket hosszú ideje görgetsz magad előtt. Meglátod, amint eltűnik a teher a válladról, újabbnál újabb ötleteid támadnak. Nagyon szellemesen kommunikálsz. Ez egy olyan adottság, amellyel sok rajongót szerezhetsz. Hivatásodban nemcsak siker, de pénz is vár ebben a hónapban.

RÁK

Három csodás égitest kapcsolódik össze. A művészi érzéket fejlesztő Neptunusz, a bőséggel kapcsolatba hozható Jupiter és a mozgalmas, sok lehetőséget tartogató Merkúr. Megadják számodra a lehetőséget, hogy önálló vállalkozásodat megteremtsd. Elsősorban azokon a területeken lehetsz sikeres, ahol intuícióra és kreativitásra van szükség.

OROSZLÁN

Továbbra is tart a sikerszériád. A vonzerőd páratlan. Itt az idő, hogy szabadságra menj, és kizárólag olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek számodra kellemesek. Most még a lustaság is sikert hozhat. Kényelmesen nézelődsz, magadra irányítod mások figyelmét. Mindezekből olyan impulzusokat nyersz, amelyek a hasznodra lehetnek.

SZŰZ

Szerelemben és vállalkozásban szabad előtted az út. Merj nyitott lenni! Több olyan érdekes kapcsolat alakulhat, amelyek szinte a semmiből teremnek. Párkapcsolatban élők merjenek szépeket mondani a társuknak. Legyenek tisztelettel, rajongással egymás iránt. Amennyiben külföldi munka érdekel, ne habozz. Néhány barátod már kipróbálta, most neked is sikerülhet.

MÉRLEG

Nagyon szeretnél néhány pihenőnapot. Ha észszerűen gondolkodsz, láthatod, hogy egyre jobban pezseg az élet a hivatásod területén. Érdemes felvenni a tempót, hiszen ha most ott vagy az élen, az akár hosszú távon is így maradhat. Anyagi javaidra figyelj oda. Egy nyári szerelem nemcsak forró napokat, de bölcs gondolatokat is hozhat.

SKORPIÓ

A születési jegyedben járó Jupiter kellemes kapcsolatot ápol a Neptunusszal. Most még azoknak is a házasság gondolata forog a fejében, akik korábban erről hallani sem akartak. Tele vagy szép tervekkel. Egy Skorpió számára mindig fontos, hogy ő irányítson. Most nemcsak vezető egyéniséged domborodik ki, hanem mélyen érző képességed is a hasznodra lehet.

NYILAS

Itt az ideje, hogy teljesüljenek a legtitkosabb vágyaid. Felerősödik benned az igazságérzet, és folyton keresed a helyzeteket, hogy kinyilvánítsd a véleményedet. Erre nem mindig vevő a környezeted. Az egyszerű, hétköznapi dolgokban nehezen engedsz. Komolyabb, nagy felkészültséget igénylő feladatok pedig most nem találnak meg.

BAK

A nyár meghozhatja azt, amire régóta vágyódsz. Lesz idő és alkalom, hogy a pároddal őszintén beszélgessetek. Hangosan kimondva a gondolatokat, egészen más értelmet nyernek. A Szaturnusz erőt ad, hogy kialakíts egy új személyiséget. Az Uránusz pedig sokféle lehetőséget csillant meg. A megszokott visszafogottság helyett légy nyitottabb.

VÍZÖNTŐ

Aki a közeledbe kerül, megérzi a vonzerődet. Most pedig még azt is, hogy valami szokatlan vonást is a magadévá tettél. Egy Vízöntő esetében soha semmi nem egyértelmű. Próbálsz távolságot tartani, ugyanakkor egy mágnes is működik benned. Óriási a munkabírásod. Elsősorban csapatban dolgozol. Itt tudsz hatékony és sikeres lenni.

HALAK

Előnyödre válik minden, ami nem szokványos. Ebben a hónapban használj ki minden pillanatot, amelyet víz mellett tölthetsz. Elindulhatsz egyedül is, hiszen nem kell sokat várnod. Hamarosan társaság is csatlakozik hozzád. A többi idődben vedd számba a feladataidat. Ahogy elkészül az egyik, pipáld ki, és kezdj hozzá a következőhöz.

Szerző: Molnár Éva asztrológus Fotó: Unsplash.com