Augusztusi horoszkóp – 2018

2018. augusztus 01.
Természetességed vonzóvá tesz, a stílusod hibátlan.

KOS

A Mars, egyik legfőbb energiaforrásod, izgalmas játékba kezd: szokatlan vonásokkal ruház fel. Ezek a sajátosságok vonzóvá, érdekessé tesznek. Gondolkodásod pozitív, néha talán túlságosan is optimista lesz. Az egyedülállók romantikus nyári kalandra, a párkapcsolatban élők harmonikus, boldog pillanatokra számíthatnak.

BIKA

Egyelőre még csak kóstolgatjátok egymást a születési jegyedben járó Uránusszal. Barátkozz meg a gondolattal, hogy a ma még extrémnek tűnő cselekedetek, amelyek megjelentek a mindennapjaidban, hosszú évekig elkísérnek. Hozd ki ebből is a legjobbat! Olyan vágyaid, terveid is teljesülhetnek most, amelyekre nem számítottál.

IKREK

Párkapcsolatodra élénkítő hatást gyakorolnak a csillagok. Tele leszel tervekkel, energiával. Már csak győzd megvalósítani, és ne akarj félúton kiszállni. Uralkodó bolygód, a Merkúr az Oroszlán jegyében jár. Tervezel, szervezel, sürögsz-forogsz. Amennyiben kreatív területen dolgozol, a legkülönlegesebb munkákat adod ki a kezedből.

RÁK

A Nap épphogy kilépett a születési jegyedből, de jótékony hatását még mindig érezheted. Jelenleg a pénzügyi területen lehetnek pozitív változások. Tudod, hogy ingyen semmit, így a sikert sem adják, de ez a hónap megmutatja, kitartó munkával az anyagi gyarapodás sem marad el. Néhány esetben a megszokottnál is csökönyösebb leszel.

OROSZLÁN

Te vagy a hónap sztárja. Ilyenkor, a születésnapod környékén általában segítőkészek az égitestek. Nagy adag önbizalmat, egyre jobb szervezőkészséget, szerető családtagokat, barátokat adnak. Koncentrálj az otthonodra, érezd jól magad, hívj vendégeket. Nemcsak finom ételeket készítesz, hanem az ünnepi dekoráció is rendhagyó lesz.

SZŰZ

A szépségért felelős Vénusz tiszteli meg éppen a születési jegyedet. Ha ez így nem lenne elég, jó kapcsolatot ápol a másik, finom lelki rezdüléseket adó égitesttel, a Neptunusszal. Ráadásul mindkettőjüket kézen fogja a Jupiter. Ennek a sok jónak te leszel a haszonélvezője. Mindez olyan, eddig ismeretlen érzéseket ad, amelyek boldoggá, elégedetté tesznek.

MÉRLEG

Kedvedre való és tehetségedhez méltó feladatok várnak rád. A plusz jó hír pedig az, hogy még pénz is áll a házhoz. Ilyenkor nincs mit tenni, el lehet hinni, hogy jó passzban vagy. Igaz ez még akkor is, ha az otthonod felett néhány viharfelhő gyülekezik. Régi párkapcsolatot semmiképpen ne boríts fel egy fellángolás, rövid kaland miatt. A biztonság sokkal fontosabb.

SKORPIÓ

Két lassú bolygó kapcsolata befolyásol. Mindkettő inkább az illúziók világába irányít, mintsem a racionalitás lehetőségét kínálná. Kiemelkedő az intuíciód, így ha nem is elsőre, de előbb-utóbb felfedezed a helyes utat. Otthonodban, családdal, pároddal erősen érvényesíted az akaratodat. Helyesebb lenne a higgadt kommunikáció. Ne szégyelld, ha kérni kell valamit.

NYILAS

A Hold legfeljebb csak két napot tölt egy zodiákus jegyben. Most a te születési jegyedben kezdi meg útját, így elkerülhetetlenül rányomja bélyegét a hangulatodra. Pozitívan, hatalmas lelkesedéssel vágsz bele mindenbe. Észre sem veszed, hogy például az anyagi helyzeted nem rózsás. Amikor újdonságokba kezdesz, egy kicsit óvatosabban tedd meg az első lépéseket.

BAK

Elsősorban a stabilitásod lehet a legnagyobb vonzerőd. Nem vagy csélcsap, nem ugrassz minden szóra. Megfontoltságod és bölcsességed arra késztet másokat, hogy kérjék és meghallgassák a véleményedet. Barátok is szívesen csatlakoznak hozzád. A hónap érdekes meglepetése, hogy régen nem látott ismerősök újra felbukkannak.

VÍZÖNTŐ

A Mars a te születési jegyedbe érkezett. Nehéz kapcsolatba kerül születési uralkodóddal, az Uránusszal, ám ez a hír ne szegje a kedved. Számíts arra, hogy a nehezebb helyzeteket többnyire bohóckodással oldod meg, és ha valamit el kell érned, abból nem engedsz. Ez a bolygókapcsolat inkább a főnöködnek vagy a környezetednek okozhat fejtörést.

HALAK

A nap, a Vénusz és a Jupiter is kapcsolódik a születési jegyedben járó Neptunuszhoz. Látszólag mozgalmas ez a nyári hónap, de inkább érzelmi területen lehet fontos eseményekre számítani. Igazán szerencsének és elégedettnek érzed magad, és ez így is van. Örülj ennek a boldog életszakasznak, és használd ki minden percét.

Szerző: Molnár Éva asztrológus Fotó: Brooke Cagle Unsplash