Szeptemberi horoszkóp – 2018

2018. szeptember 01.
Az elemző gondolkodás és a lazaság jól megfér egymással.

KOS

Agyondolgozod magad. Ezt a hírt hallva egy vérbeli Kos tudja, hogy kitűnő lehetőségek és számos kihívás várja. A dolgok pedig soha nem mennek simán, de mit is kezdene egy tüzes jegy szülötte a langyos vízben? A legjobb tanács ilyenkor, hogy csak előre nézz. Hivatásod területe lesz a legmozgalmasabb, még egy esetleges előrelépés is várható. Mindenképpen nagyobb lesz a felelősséged és az elismerésed is.

BIKA

Eredetiség, dinamizmus jellemez. Tele leszel idealista gondolatokkal, de most az álmok és a realitás jól kiegészítik egymást. Kreativitásod kiemel az átlagból. Támogatókra is találsz, és te is több esetben segítő kezet nyújtasz másoknak. Használd ki az égitestek csodáját. Jelenleg legszebben a párkapcsolatodra ragyognak. Sikerülhet tisztázni néhány korábbi félreértést.

IKREK

Minden lehetőség adott, hogy újíts. Fontos, hogy a régi, begyökeresedett gondolatoktól, erősen használt, ódivatú tárgyaktól megszabadulj. Amikor selejtezel, nemcsak a környezeted frissül fel, hanem te is kreatív gondolatokkal lehetsz gazdagabb. Ha az események úgy hozzák, ne idegenkedj a modern, korszerű eszközöktől. Először bonyolult a használatuk, de hamar megkedveled.

RÁK

Amikor a Nap a Szűz jegyébe lép, te sokkal jobban megérzed a váltást. Három égitest is összezsúfolódik a párkapcsolat és nyilvánosság területén. Megmakacsolod magad, és igazi Rák módjára visszabújsz a páncélodba. Szerencsére ez csak néhány nap és máris jön a szabadság. Új ismeretségeket köthetsz. Hallgass a megérzéseidre. Nagyon jól tudod kezelni a különféle impulzusokat.

OROSZLÁN

Egy kicsit stresszes a hónap, de csak azért, mert mindent egyszerre akarsz csinálni. Uralkodó bolygód, a Nap most a zodiákus legprecízebb jegyébe, a Szűzbe lépett. Ez számodra kisebb visszalépést jelent, legalábbis úgy érzed, hogy gátolnak. Hátramenet helyett lendülj mozgásba. Nézz szét a szép, vonzó tárgyak között. Vásárolj valamit, ami nemcsak szép, hanem egyéb, jelképes tartalommal is bír számodra.

SZŰZ

A józan, gyakorlatias életszemlélet és az eredetiség, a dinamizmus képes az együttműködésre. Születésnapod hónapjában ennek a látszólagos ellentmondásnak az előnyeit élvezheted. Több életterületeden is mozgás, változás tapasztalható. Fogadd nyitottan az új ismerősöket. Élvezd a helyzetet, hogy neked már sok tapasztalatod van. Számodra egy kihívás már csak a pozitív oldalát mutatja.

MÉRLEG

Ami eddig csak álom volt, most a megvalósulás útjára lép. Uralkodó bolygód, a Vénusz a születési jegyedben jár. Jelentése szerint vonzerővel, kellemes gondolatokkal, kreativitással ruház fel. Már csak el kell hinned, hogy minden lehetséges. A múltból hozott emlékeket egy kicsit tedd félre. Semmi más ne lebegjen a szemed előtt, mint egy szép jövő.

SKORPIÓ

Rendkívüli tartalékaid vannak. A belső erőd most használd önismeretre. Amint tisztázod magadban, hogy ki vagy és mi a célod, minden könnyebben halad. Hivatásodban a korábbiaknál sokkal egyszerűbben lehetsz sikeres. Jó hátszéllel haladsz, ha kitűzted magad elé a célt. Párkapcsolatod kisebb viharokat él meg. Elszántsággal és a korábban említett önismerettel sikerül jól döntened.

NYILAS

Ne azzal foglalkozz, hogy másoknak mi van a birtokában vagy milyen sikereket érnek el. Amennyiben mégis, tekintsd példának azt, aki előrébb tart az életútján. Amennyiben külföldön tanulnál vagy dolgoznál, ennél kedvezőbb időpontot keresve sem találhatnál. Figyelj arra, hogy ne süllyedj el a bürokrácia ingoványában. A szabályokat tartsd be, de közben ne add fel az egyéniségedet.

BAK

A precíz Szűz havában a Nap kitűnő kapcsolatot ápol uralkodó bolygóddal, a Szaturnusszal. Ebből az égi helyzetből profitálhatsz. Lassan, de energikusan és biztosan haladj. Néha ülj le egy kicsit, csendesedj el, mérd fel, meddig is jutottál. Dicsérd meg magad. Szakmailag beérett az, amiért dolgoztál. A hónap még anyagi területen is hozhat változást, de nem ez lesz a legfontosabb számodra.

VÍZÖNTŐ

Túlságosan nagyvonalúan kezeled a részleteket. Találd meg az egyensúlyt a precizitás és a még képlékeny, ám újító gondolatok között. Kapcsolataidban lehet néhány zökkenő, de ez annak tudható be, hogy valószínűleg nem sikerült kipihenni magad nyáron. Otthonodban, családodban szükség lesz a kreativitásodra és arra az emberségre, ami csak benned lakozik.

HALAK

A születési jegyednek két uralkodója is van, az egyik a Jupiter, a másik a Neptunusz. Mindkét égitest jóindulatú, kedvező hatású. Ez a két bolygó most remek kapcsolatba lépett egymással. Megnyílik előtted egy ajtó, ami mögött tanulás, munka, de még új emberi kapcsolatok területén is sok kedvező lehetőség vár.

Szerző: Molnár Éva asztrológus Fotó: Ben Rosett Unsplash