Októberi horoszkóp – 2018

2018. október 01.
Ebben a hónapban a békességre törekszünk, és kerüljük a kiélezett helyzeteket.

KOS

Erősödnek a baráti kötelékek. Most elsősorban ők azok, akik számítanak rád. Számodra pedig eljön az időszak, amikor meghallgatják és fontosnak is tartják a véleményedet, tanácsaidat. Újfajta kihívás is megtalál. Sokat számít, milyen kapcsolatot tudsz kialakítani a legkülönfélébb nézőpontot valló emberekkel. A párkapcsolatban most nyugodt időszak következik.

BIKA

A születési jegyedbe érkező Uránusz egyre jobban kimutatja az erejét. Arra vigyázz, hogy a makacsság nem jó tanácsadó. Most különösen erősen érzed azt, hogy bizonyos helyzeteket csak úgy tudsz elfogadni, megélni, ha a te igazad érvényesül. Szerencsére az utolsó pillanatok mindig meghozzák a megfelelő megoldást. Hivatásodban akkor érzed jól magad, ha független lehetsz.

IKREK

Ahol most járunk, azaz a Mérleg hava szintén levegő jegy, mint te. Így most semmi nem lehet nehéz vagy problémás számodra. Jól használod a Mars erejét. Elsősorban szellemi tevékenységekben segít, hiszen az amúgy is gyors gondolkodásodat még jobban felpörgeti. Munkában azonban inkább lustálkodsz. Sok beszéddel, ügyes kommunikációval leplezed a semmittevést.

RÁK

Bármit megtehetsz, ami az előmeneteled szolgálja. Elsősorban az intuíciód vezérel, de sok tapasztalatot szereztél az elmúlt időszakban, amelyek megerősítettek. Kellő önbizalommal rendkívül eredményessé teheted a hónapot. Számíthatsz a családod segítségére is: inkább csak apró dolgokban, de neked ezek sokat jelentenek. Ha kreatív területen dolgozol, most szárnyakat kapsz. Egyre többen ismerik meg a munkáidat.

OROSZLÁN

Te vagy a hónap sztárja. Fizikai és mentális erőd óriási, vonzerőd pedig mindenkit elvarázsol. Akik most találnak partnert, viharos, érzéki időszakra számítsanak. A hétköznapokban képes vagy a hegyeket is megmozgatni. A Nap kapcsolata a Szaturnusszal már a kedvezőbb oldalát mutatja feléd. Céltudatossá és kitartóvá tesz. Próbálj ki ismeretlen területeket.

SZŰZ

Az anyagi dolgaid kerülnek előtérbe. Egy váratlan külföldi utazás vagy tanulmány, ami a munkádhoz kapcsolódik kissé megtépázhatja a bankszámládat. Ennek ellenére vágj bele, mert az ott szerzett tapasztalatok és új ismeretségek hosszú távra szólnak. A Jupiter jó pozíciója segít egy párkapcsolati kérdésben. Ebben a helyzetben tedd félre a józan mérlegelést és hallgass a szívedre. Jó irányba haladsz.

MÉRLEG

Egy születésnapos joggal várhatja, hogy vele csak kiemelkedően jó dolgok történjenek. A Mérleg jegy gyermeke pedig Vénusz gyermeke is egyben. A szépség, szerelem, művészet mind a társaid. Most még a bölcsesség, a nyugalom, ugyanakkor a tetterő is melléd szegődik. Kibontakozhat személyiséged kedvező oldala, néhány szép tárgy boldog birtokosa is lehetsz.

SKORPIÓ

A Nap és a Merkúr visszavonulót fúj, és már kevésbé leszel akaratos. A Vénusz és a Jupiter besétál a születési jegyedben, és egy kellemes románcot hoz számodra. Kivételesen te is könnyedén veszed a dolgokat, nem akarsz többet, mint amennyit a helyzet megenged. Ennek a befogadó viselkedésnek az eredménye, hogy nyugodtnak, kiegyensúlyozottnak érzed magad.

NYILAS

Elsőbbséget élveznek a barátok, a társasági élet. Különösen akkor élvezed, ha központi szereplő lehetsz. Képes vagy elszórakoztatni bármilyen közösséget. Természetesen az eszedet, képzettségedet használod. Ami te előadsz, annak mindig van tartalma, mondanivalója. A munkahelyeden, ha vannak beosztottaid, őrizd meg a higgadtságodat velük szemben. Valamelyikük provokálhat.

BAK

Nagyon erős vagy. Tudod, hogy mire vagy képes. Aki a Bak jegyében született, kétféle módon nyilvánulhat meg. Egyszer önbizalomhiányos, pesszimista, másszor összeszorított foggal, hatalmas akaraterővel küzd. Jelenleg a csillagok az utóbbi magatartásnak kedveznek. Hivatásodban előre léphetsz, kapcsolataid pedig harmonikusan, érzelmekben gazdagon alakulnak.

VÍZÖNTŐ

A Mars a születési jegyedben halad, kapcsolatba kerül az uralkodó bolygóddal, az Uránusszal. A jó oldala, hogy tele leszel jobbnál jobb ötletekkel. A negatív hozadéka pedig, hogy időnként túlteng benned a függetlenség vágya. Folyamatosan úgy érzed, hogy korlátoznak. A családod segítségével sikerülhet nyugvópontot találnod. Keress magadnak új hobbit, töltsd hasznosan a szabadidődet.

HALAK

Érzelmileg csodálatos hónap áll előtted. Úgy érzed, megtaláltad azt, akire vágytál. Abban az esetben pedig, ha van párod, a saját személyiségedet tudod még kedvesebbé, befogadóbbá varázsolni. Külföldi utazás vagy egy komolyabb tanulmány is belefér ebbe az időszakba. Fontos, hogy engedd szabadjára a fantáziádat. Az életed szinte minden területe harmonikus lesz.

szerző: Molnár Éva asztrológus Fotó:  Christian Kielberg Unsplash