Novemberi horoszkóp – 2018

2018. november 01.
A bátorság ebben a hónapban segít jó döntéseket hozni.

KOS

Amikor a Nap a Skorpió havába lép, olyan erőt és támogatást is magadénak tudhatsz, mely korábban elérhetetlennek tűnt. Persze mi lehetne elérhetetlen egy Kos számára? Elsősorban a vágyaidra koncentrálj. A legelképzelhetetlenebb helyzetekben is megállod a helyed. Korábbi célkitűzéseid most érhetnek a megvalósulás szakaszába. Hivatásodban kiemelkedés jön.

BIKA

Születési jegyedre jellemző a szilárdság. Ebben a hónapban nem csak stabilan állsz a lábadon, hanem esetenként konokul ragaszkodsz az elképzeléseidhez. Számodra a kimondott szó szent. A partnereddel lehetnek anyagi vitáid. Elképzelhető, hogy valakiben megrendül a bizalmad. Egy olyan valakiben, akinek az elengedése szívfájdalmat is okozhat. A nyugalmad érdekében engedd útjára.

 

IKREK

Elsősorban a becsület, a hivatástudat és a szervezés szerepel a novemberi szótáradban. Tegyél mindent szívből és tervezd meg minden lépésedet. Hivatásodban úgy tudsz eredményes lenni, hogy nem a spontaneitást, hanem az okos előrelátást preferálod. Kommunikálj udvariasan. Sokat javíthat a helyzeteden, ha a partnereket higgadtan és kellemes stílusban közelíted meg.

 

RÁK

Hidd el, hogy szinte kicserélődtél. Minden ötleted valóra válhat. Mi kell hozzá? Bátorság és hit önmagadban. Olyan szakasz áll előtted, amikor nincs lehetetlen. Ne húzódj vissza! Vállald bátran a reflektorfényt. Egyszer kell csak kilépned a nyilvánosság elé, és máris jönnek a jobbnál jobb lehetőségek.

 

OROSZLÁN

Semmiből nem engedsz. Mérlegre kellene tenned a hivatásod és az otthoni teendőket. Képtelen vagy választani. Partnereddel érzelmi konfliktust okozhat a makacsságod. Ennek ellenére, amikor józanul szemlélődsz, inkább az otthon melegét és békéjét választod. Szervezz családi programokat, és ha az időjárás megengedi, ezek legyenek szabadtériek.

 

SZŰZ

Négy égitest is támogatja a kapcsolataidat. Elsősorban az új ismeretségek lesznek fontosak. Fogadd nyitottan a közeledéseket. Ebben az időszakban te lehetsz az irányító. Belefuthatsz néhány illúzióba is, de azokon hamar túlteszed magad. Szükség van helyzetfelismerésre és bátor döntésekre. Bárhogyan alakul is ez a hónap, az mindenképpen a hasznodra lesz.

 

MÉRLEG

Neked ebben az időszakban is a társaság az első. Ennek ellenére most inkább maradj ki a nagyobb vagy zajosabb rendezvényekből. Elsősorban a személyes szférádat kell óvnod, másodsorban egy-egy kilengés kárt okozhat a megítélésedben a munkahelyeden. Kár lenne magyarázkodásra fecsérelni az idődet. Most sokat foglalkozol az anyagiakkal is.

 

SKORPIÓ

Te vagy a hónap ünnepeltje. Négy égitest is a születési jegyedben jár, és más bolygókkal való kedvező kapcsolatuk biztosítja számodra, hogy jól érezd magad. Te vagy a Zodiákus egyik legbátrabb, legtudatosabb szülötte. Minden jó tulajdonságodat előtérbe hozza az előtted álló időszak. Kreatív leszel, intellektuálisan sem kell szégyellni magad. Kutató szellemed is jól működik.

 

NYILAS

Egy kicsit elhanyagoltnak érzed magad. Unatkozol. Nem adódik olyan esemény, ami felpezsdíthetné a napjaidat. Így legalább jut időd egy kis meditációra. Hallgass a megérzéseidre. Most lehetőséged lesz kiszűrni a korábbi események sorából azokat, amelyek hasznosak számodra, és előre visznek. Ne legyél türelmetlen. Novemberben a természet is visszavonul. Miért ne tehetnéd te is ugyanezt?

 

BAK

Egész évben érzed a változás szelét. Fantasztikusan céltudatos vagy. Bátran fogadd el az összes adódó lehetőséget. Amennyiben a vágyaid nem hétköznapiak, találd meg a módot, hogyan lehetne azokat elfogadtatni olyanokkal is, akik másképpen gondolkodnak, mint te. Támogatókra is találhatsz, ha nem vagy pesszimista. Vedd számba az értékeidet. Meglepődsz, milyen sok van.

VÍZÖNTŐ

Eljön végre az idő, amikor sok dicséretet kapsz. Ez elsősorban a hivatásod területén lesz számottevő. Értékeld, hogy mások, akár kollégák, akár a feletteseid pozitív jelzőket használnak, ha felmerül a neved. A hivatás az hivatás. Sok esetben nem jár érte annyi anyagi juttatás, mint megérdemelnéd. Ezen lehet elmélkedni, de változtatni nem nagyon. Illúziókat pedig végképp ne kergess.

HALAK

A legjobban a spontán helyzetek végződnek. Te, aki egy vizes jegyben születtél, ússz az árral. Nem kell mindent elemezni, és főleg nem kell rágódni. Valami nem alakult a kedved szerint? Azon változtatni már nem lehet. Lépj tovább és meglátod, mennyivel érdekesebb ajándékkal lep meg az élet. Sokat profitálhatsz az ismeretségi körödből.

Szerző: Molnár Éva asztrológus FotóJakob Owens Unsplash