Márciusi horoszkóp – 2019

2019. március 01.
Ezt a hónapot a nyíltság és a barátságok jellemzik. Hogy melyik csillagjegynek mennyi jut ebből? Olvasd el!

KOS

Hivatásod kerül a fókuszpontba. Lassan, de biztosan haladsz a magad által kijelölt úton. Egy olyan lobbanékony személyiség, mint te, nehezen viseli, ha valami nem történik meg azonnal. Érdemes átgondolni, hogyan lehetne kicsit felgyorsítani az eseményeket. Engedd szabadjára az ösztöneidet! Kapcsolataid ebben a hónapban a munkahelyedre korlátozódnak.

BIKA

A tüzes Mars érkezett a születési jegyedbe. Nem nagyon szereti ezt a helyet. Felkorbácsolja a szenvedélyt, és sokféle változtatásra kényszerít. Jobban teszed, ha önként lépsz ki a komfortzónádból. Fogadd el a dolgokat úgy, ahogy vannak. A spontaneitás nem jelenti azt, hogy felelőtlen vagy. Minden programra, meghívásra mondj igent. Remekül érzed majd magad.

IKREK

Kiemelkedően jó időszak köszönt rád. Párkapcsolatban teljes a harmónia. Könnyen lehet, hogy kisebb utazást, egy romantikus hétvégét is tartogat ez a hónap. Fontos feladatok várnak a hivatásod területén is, bár arra figyelj, hogy mindig tartsd szem előtt a szakszerűséget. Illúziók és elvarratlan szálak akár kellemetlenséget is okozhatnak. Valakit tévesen, túl magasra emeltél. Most csalódást okozhat.

RÁK

A befektetett munka meghozza gyümölcsét. Egyre több felkérést kapsz, ha önállóan dolgozol, de más esetekben is egyre több a minőségi feladat. Szerencsére anyagi ügyeid is pozitív fordulatot vesznek. Párkapcsolatban a Vénusz és Szaturnusz szoros kapcsolata stabilizálhatja az érzéseket. Amit eddig lazábbnak gondoltál, az egyre szorosabb és mélyebb lehet.

OROSZLÁN

Egy Jupiter–Hold kapcsolat indítja a hónapot. Együttérző, kedves leszel általa. Ebből az indításból sokat profitálhatsz az előtted álló hetekben. A Jupiter segít, hogy a legkedvezőbb irányba vigyen az utad. Helyesen jársz el, ha új feladatokat vállalsz, esetleg új munkahelyet is keresel. Bármilyen területen kell is döntened, az most biztosan jól sikerül.

SZŰZ

Uralkodó bolygód, a Merkúr most szorosan kapcsolódik a Neptunuszhoz. A Nap is a közelben jár. Fényével beragyogja a kapcsolati területedet. Szárnyra kap a fantáziád. Elbűvölöd az embereket. Sokkal nyitottabb és kedvesebb leszel, mint eddig. Könnyen barátkozol, és ezeket a barátságokat igyekszel a legjobb szinten tartani. Közben új célok is lebegnek a szemed előtt.

MÉRLEG

Könnyen lelkesedsz. Legyen szó barátságról, segítségnyújtásról, otthoni munkáról. Szinte nincs olyan terület az életben, amire ne teljes szívből és teljes erőbedobással vállalkoznál. Ha vannak beosztottaid, ők lelkesen üdvözlik minden megnyilvánulásodat. Raktározd el a most elért sikereket. A későbbiek során nemcsak emlékként gondolsz rájuk, hanem konkrét előrelépést is hozhatnak.

SKORPIÓ

Anyagilag igazán jó hónap köszönt rád. Ez annak ellenére is igaz, hogy befut néhány váratlan kiadás. Nem okoz fejfájást, ha nagyobb összeget kell előteremtened. Foglalkozz sokat az erőnléteddel. Ezek a hetek nem a pihenést szolgálják. Sok mozgással a szabad levegőn sok értékes gondolat is megfogalmazódik benned. Ezeket az ötleteket pedig igyekezz minél hatékonyabban megvalósítani.

NYILAS

A legjobb hírem, hogy anyagilag nagyon jól alakul a hónap. Meg kell dolgoznod a pénzért, de érkezik is azonnal. Általában a hivatásod és a főnököddel való viszony lesz a legfontosabb. Munkából sok lesz, de az elismerés sem marad el. Magánéleted nyugodt mederben halad. A párodra számíthatsz, még olyan esetekben is, ha az otthonotokban kell a megszokottnál többet segítenie.

BAK

Használd okosan a tudásodat. Általa sokkal közelebb kerülhetsz az emberekhez, jobban megértheted mások problémáit. Uralkodó bolygód, a Szaturnusz már mélyen bent jár a születési jegyedben, és kedvez minden hosszú távú tervednek. Ne csak gondolkozz ezeken, hanem lépj a megvalósítás útjára. A Bika jegyébe lépő Mars pedig eddig szinte ismeretlen, szenvedélyes energiával ajándékoz meg.

VÍZÖNTŐ

Rokonok, családtagok kereshetnek, akik igényt tartanak a támogatásodra. Ezekben a hetekben azonban sokkal fontosabb, hogy a karriered építésével foglalkozz. Az előmeneteledhez minden lehetőség adott. Fontos feladatot kapsz, amelyeket kizárólag te tudsz a legmagasabb színvonalon megoldani. Ne legyél visszafogott, ha megkérdezik, mennyiért végzed el a munkát.

HALAK

A Merkúr és uralkodó bolygód, a Neptunusz szoros kapcsolatra lép. Ez az együttállás kissé megzavarja a gondolkodásodat. Túlságosan beindul a fantáziád. Néhány esetben olyan dolgokat is elhiszel, amiknek semmi köze a valósághoz, de ezt az óriási fantáziát építő módon is felhasználhatod. Jó alkalom adódik önmagad és környezeted szépítésére.

szerző: Molnár Éva asztrológus FotóSimon Maage Unsplash