Így fognak alakulni a baráti kapcsolataid 2019-ben a horoszkópod szerint

2019. január 22.
Az idei év rengeteg lehetőséget rejteget a baráti kapcsolatok megerősítésével kapcsolatban. Íme néhány asztrológiai faktor, melyre érdemes figyelni 2019-ben.

Kos

A Kos az olyan baráti kapcsolatokban érzi jól magát, ahol aktívan kikapcsolódhat: társasozhat, utazhat, kalandozhat. Erre az év elején a kosnak lehetősége is lesz bőven. Egy pozitív kapcsolódás november körül kiszélesítheti a baráti körét – még akár a világ másik végéről is jöhet az új barátság! Azonban az évben sok lesz a teszt is, amikor eldől, ki az igaz barát és ki nem.

Bika

A Bika nagyon lojális a barátaihoz, rengeteg gyerekkori kapcsolatot is ápol. Ez az év lehetőséget fog nyújtani számára, hogy újra felvegye vagy megerősítse a kapcsolatát valakivel a múltjából.

Ikrek

Az Ikrek jegyűeknek rengeteg barátjuk van, idén pedig még többre tehetnek szert. De nagyon vigyázniuk kell a pletykákkal (különösen márciusban, júliusban és novemberben), mert azok komoly félreértésekre adhatnak okot.

Rák

A Rák szeret gondoskodni a barátairól és szereti, ha a barátainak köszönhetően érzelmileg biztonságban érzi magát. Az év próbára teheti néhány kapcsolatát, melyek akkor oldódnak meg, ha egy barát segítségét veszi igénybe. Érdemes áprilisra, júliusra és októberre élénk szociális aktivitást szervezni, mert ezek okozhatnak idén a legnagyobb örömet.

Fotó: Unsplash 

Oroszlán

Az Oroszlán vonzza azokat az embereket, akik elismerik a kiemelkedő tulajdonságait és elfogadják őt a csapat fejének. Ebben az évben pedig tovább nőhet az Oroszlánok népszerűsége. Augusztusban érdemes lehet a barátokkal pihenni indulnia, mert egyébként könnyen összecsaphatnak a feje fölött a hullámok.

Szűz

A Szűz nagyon komolyan megválogatja a barátait. Ugyan eddig csak nagyon kevés szoros baráti kapcsolatot ápolt, idén kinyithatja a barátok körét és szociálisabb lehet az előző évhez képest. Ez az év ideális arra, hogy munkakapcsolatba is lépjen a azokkal a barátaival, akikben mélységesen megbízik.

Mérleg

A Mérleg nagyon könnyen szerez barátokat, és a közösségi lét szinte minden formáját képes élvezni. Idén pozitív energiákkal és kellemes élményekkel fogja megörvendezteti a környezetét. Azonban lehetséges, hogy valaki, aki a Mérlegnek nagyon fontos, nem tud elég időt és figyelmet szakítani rá ebben az évben, ami stresszessé és szomorúvá teszi.

Skorpió

A Skorpió csak néhány embert enged közel magához, most pedig ezek a kapcsolatok még mélyebbekké válhatnak, illetve felbukkanhatnak a múltból is olyan emberek, akikkel valaha szoros barátságot ápolt. Márciusban, júliusban és decemberben érdemes jobban figyelni a baráti kapcsolatok egyensúlyára, mert ekkor fokozott stresszhelyzet alakulhat az életében.

Nyilas

A Nyilasnak idén jó néhány olyan lehetőség fog adódni, mely keretében a barátaival a nyakába veheti a világot – különösen januárban, júliusban és augusztusban érdemes ezeket a lehetőségeket megragadni – arra azonban kénytelen lesz figyelni, hogy ne okozzon az extra kiadás anyagi káoszt.

Bak

A Bak értékeli a gyerekkori, mély, igaz barátságokat, idén viszont a hosszan tartó kapcsolatai mellé új emberek is érkezhetnek, például munka vagy szabadidős csoportok révén, akik akár még új szemléletet is hozhatnak az életébe.

Vízöntő

A Vízöntő maga a barátság jegye: a vízöntő barátai éppen olyan fontosak számára, mint a szerelme. Idén külföldi utazások alkalmával ismerhet meg számára meghatározó embereket,–  főleg márciusban és novemberben.

Halak

A Halak nagyon élvezik a művészlelkek társaságát, és fontos számukra a baráti háló. Idén a halaknak az a legfőbb feladata, hogy megtanulja, a barátainak is szüksége lehet rá, nem csak fordítva.