Ezektől a dolgoktól kell megszabadulnod 2019-ben a horoszkópod szerint

2019. január 03.
Bármilyen minimalista életmódot folytatunk, mindig van egy-két dolog, amitől meg kell szabadulnunk az életünkben. Újévkor fokozottan igaz, hogy nem tanácsos a múlt terheit magunkkal cipelni. Mutatjuk, hogy a horoszkópunk szerint melyek azok a dolgok, amitől mindenképpen érdemes lemondani ebben az évben. 

Kos

A Kosnak ki kell zárnia a folyamatos változás kényszerét az életéből. Jó, ha tudatosítja magában, hogy nem kell mindig vállalni a folyamatos kihívásokkal járó megterhelést! A kos sokszor adrenalinfüggő, de eljött a lelassulás ideje.

Bika

A Bikának meg kell válni a konyhában felhalmozott lejárt élelmiszerektől, a régi fűszerektől és a megnyitott, félbehagyott palackoktól és a régi, nem használt konyhai eszközöktől is. Ha fizikálisan kitisztítja a teret, akkor az elméje is kitisztul. Amint átlátja a konyhai káoszt, a bikának érdemes beruháznia egy-két jó minőségű, hasznos konyhai eszközre is…

Ikrek

A Ikreknek attól a bűntudattól kell megszabadulnia, ami a be nem fejezett dolgok miatt gyötri. Az Ikreknek rengeteg projektjük van, és meg kell tanulniuk elengedni ezek közül néhány kevésbé fontosat. Az Ikrek fontos mondata az évre: attól, hogy nem fejezünk be valamit, még nem leszünk rossz emberek!


Fotó: Unsplash

Rák

Emberek, akik csúnyán megbántották a múltban – a Ráknak velük kell szembenéznie idén. Hiszen ha negativitásra összpontosítunk, az még több negativitást fog szülni, így a rák feladata elhagyni a mérgező, múltbéli kapcsolatait.

Oroszlán

Az Oroszlánnak idén el kell engednie azt a kényszert, hogy mások értékelése alapján akarja meghatározni magát. A feladata, hogy megszilárdítsa az önértékelését és lemondjon a mások véleményétől való függésről.

Szűz

A Szüzeknek a túlzott precizitáskényszerükkel kell szakítaniuk. Ha egy kicsit sikerül engedni a szoros korlátokon, akkor nagyobb teret adhatnak a kreativitásnak és a pihenésnek is.

Mérleg

El kell engednie a Mérlegeknek a megfontolt döntések kényszerét. A spontaneitás, a szülői vélemény másodlagossá válása, az ösztönök követése az idei feladatuk!

Skorpió

A Skorpiónak meg kell szüntetnie azt a létszükségletét, hogy mindig igaza legyen. Nem jó feláldozni egy érzelmi alapú kapcsolatot az érvek oltárán! A Skorpió éves mantrája: vannak szituációk, amikor a rugalmasság az erősebb választás.

Nyilas

A Nyilasnak észre kell vennie idén, hogy nem ő az egyetlen, aki számít a világon. A nézőpontváltás lehet a Nyilas jegyűek legfontosabb feladata idén, ami kizökkenti őket az énközpontúságból.

Bak

A Baknak falakat kell lerombolnia idén, melyek ugyan megvédik őt a sérülésektől, de távol is tartják másoktól. Ha ki tud bújni a biztonságos burkából, akkor könnyen meglepődhet, igazából mennyire sokan szeretik és szeretnének gondoskodni róla.

Vízöntő

A Vízöntőnek az ok nélküli, folyamatos ellenállásról kell lemondania idén. Nem kell balhét csapniuk csak azért, hogy megmutassák, mennyire független és erős emberek – nem ettől fogják papucsnak gondolni mások a Vízöntő jegyűeket!

Halak

A Halaknak idén önmaguk folyamatos megkérdőjelezéséről kell leszokniuk, mert ez az, ami a döntéseiket és a függetlenségüket folyamatosan aláássa. A jegy feladata megtanulni, hogyan hallgassanak a belső hangra, amely azt erősíti, milyen nagyszerűek is ők ahelyett, hogy az őket bírálók mondatai visszhangoznának a fejükben.

Forrás: yourtango.com