A csillagok megmondják, kivel randizz

2019. március 15.
A randizás kétségtelenül időrabló tevékenység. Először kell az első kapcsolatfelvétel, az első randi, az izgatott várakozással eltöltött idő, hogy van-e értelme egyáltalán találkozgatni, vagy sem. Szerencsére a csillagok erre is tudják a választ, mint mindenre az életben.

Összeraktunk egy átfogó útmutatót arról, kivel érdemes kezdenie a különböző csillagjegyű embereknek. Miért pont ezt ne mutatná meg a horoszkópunk?

Halak
Az egyik legálmodozóbb jegy az összes közül, így ha egy másik Halakkal kerül kapcsolatba, egy boldog és kreativitással teli időszak veszi kezdetét az életükben. Bár azoknak a Halaknak, akiknek arra van szükségük, hogy kissé nyitottabbak legyenek, egy Skorpió lehet a legjobb választás. A Rák jegyűek érzelmi visszafogottságát pedig szépen kiegyensúlyozhatja a Halak szenvedélye és érzékenysége.  

Vízöntő
Mint híresen szabadlelkű jegynek, a Vízöntőnek olyan partnerre van szüksége, aki támogatni és ápolni tudja őket anélkül, hogy túlzottan rátelepedne. Folyamatosan szükségük van a megerősítésre, de a térre és időre is, ha épp arra van igényük. A hasonló jegyekkel, mint az Ikrek és a Nyilas, remekül működnek együtt, köszönhetően kalandvágyó természetüknek, de egy higgadt és összeszedett Kos is tökéletes lehet a Vízöntők álmodozó természetének kiegyensúlyozására.

Bika
A Bikák rendkívül hűségesek és rendíthetetlenek, így bármelyik jeggyel képesek jól kijönni. Gyakorlatias természetüknek köszönhetően remek párost alkotnak a Szűzzel és Bakkal, hiszen ők értékelik a kemény munkát és elhivatottságot. Meglepő, de a Skorpió is jól illik a Bikához, hiszen mindkét jegy szülöttei érzelmes természetűek és egy ilyen párosítás kimozdíthatja őket a komfortzónájukból.



Kos
A Kosok magányos utazók, de szeretik az olyan társaságot, amely igazán megérti őket. A Nyilas igazi kihívás egy Kos számára, a Vízöntővel pedig szabadon engedhetik a kreatív energiáikat. A Kosok rendkívül szenvedélyesek, ha megkapják a lehetőséget, de ha visszahúzzák vagy kényszeríteni akarják őket olyan dolgokra, amit nem akarnak, nem működik a kapcsolat.

Ikrek
Az Ikrek notórius szakítók, véleményük gyakran változik, olyan partnerre van szükségük, aki átlag feletti kitartással rendelkezik és minden erejével tudja támogatni őket. Könnyen beleunnak a dolgokba, így izgalmas beszélgetésekre, közös érdeklődésre van szükségük egy rendkívül kreatív partnerrel. Egy másik Ikrekkel jól működhet a kapcsolat, ahogy egy Mérleggel is, de az okos és bátor Oroszlán lehet az igazi az Ikrek számára, aki folyamatosan fenn tudja tartani az érdeklődését.

Rák
Sértődékeny, titokzatos és érzelmes jegy. A Rákoknak olyasvalakire van szükségük, aki a lelkükbe lát, hűséges és figyelmes, mint például egy Bika vagy egy szenvedélyes Halak, aki önzetlenül hagyja élni a saját életét a Rák jegyű partnerének, kérdések nélkül.

Oroszlán
Energikus és figyelemfelkeltő jegy, olyan partnerre van szüksége, aki értékeli robbanékony természetét. Egy másik Oroszlánnal könnyen megtalálhatja a hangot, ám elég olaszos temperamentumú lesz a közös háztartásuk. A Mérleg viszont remekül kiegyensúlyozhatja az Oroszlán harsányságát.

Szűz
Befelé forduló és zárkózott jegy, ha a Szűz egyszer beleszeret valakibe, örökké vele marad. Olyan partnerre van szükségük, akik ítélkezés nélkül fogadják el párjukat. A Bika jól illik hozzá, de egy titokzatos Skorpió is kicsalogathatja a csigaházából.

Mérleg
A Mérleg számára az igazság és az őszinteség a legfontosabb egy párkapcsolatban. A Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán remekül illenek hozzá, mivel kimozdítják a megszokott rutinjából a Mérlegeket, és kölcsönösen szükségük van a szeretetre és törődésre.

Skorpió
A Skorpiók remekül megértik magukat a Skorpiókkal, mivel úgy tartják, ezzel a jeggyel a legnehezebb a kapcsolat kialakítása. Kivétel a rendkívül rendezett és szenvedélyes Bikáknak vagy Szűz jegyűeknek, és az érzelmileg nagyon érzékeny Rákoknak, akikkel a legféltettebb titkaikat is megoszthatják.

Nyilas
Tűz jegy, rendkívüli kreativitással, néha impulzív, de mély érzelmekre képes partner. Az Ikrekkel a kalandvágy hozhatja össze, míg a Mérleggel a stabilitásra és nyugalomra való igény.

Bak
Keményen dolgozó, elhivatott és gyakorlatias jegy, így egy hasonlóan gondolkodó Szűzzel és Bikával remek kapcsolatot alakíthat ki. Bár a titokban vad kalandokra vágyó Bakokkal a Rák és a Vízöntő jegyűek is jól megértik egymást.

Forrás: Marie Claire Australia
Fotó: Unsplash