Randizós oldal lesz a Facebookból

2018. május 05.
A Facebook a Tinder babérjaira törhet új randizós funkciójával, amit az idei év második felében kezdenek majd tesztelni.

A legnépszerűbb közösségi oldalt eredetileg baráti hálózatok létrehozására tervezték, de most úgy tűnik, – ha eddig nem tettük volna – kimondottan szerelmet is kereshetünk a Facebookon. Az oldal új funkciójával létrehozhatunk majd külön randizós profilt, amiben a felhasználókról ismert információk alapján (közös barátok, csoportok és események lájkolása) dobnak majd fel lehetséges párokat. Márpedig mivel a Facebooknál egy oldal sem tud többet rólunk, még az is lehet, hogy itt tényleg könnyebben megtaláljuk majd az igazit.

A randizást egyébként teljesen diszkréten lehet intézni, többi barátunk nem fog tudni róla, hogy használjuk a funkciót. Ha sikerült találnunk valakit, akivel kölcsönös a vonzalom, megkezdődhet az ismerkedés is, ami biztonsági okokból nem a sima Messenger felületén zajlik majd.

Állítólag már így is sok kapcsolat születik a Facebookon, szóval egy ilyen randizós funkcióra láthatólag nagyon is van igény. Ezt bizonyítja az a tény is, hogy az oldal nagy bejelentése után a Tinder részvényei máris 17%-kal zuhantak. Zuckerbergék egyébként azt szeretnék, ha a Facebook randifunkciójával a Tinderrel szemben nem az egyéjszakás kalandokat, hanem a tartós kapcsolatokat keresnék a felhasználók.