A csillagjegyed az alvási szokásaidra is hatással van

2019. április 06.
A horoszkóp mindenre hatással van az életünkben, miért pont az alvási szokások maradnának ki? Összeállításunkból kiderül, hogyan alszanak legszívesebben az egyes csillagjegyek.

Mindenkinek mások az alvási szokásai. Egy ideális világban mindenki öt perc alatt mély álomba szenderülne minden este, és addig aludna egyhuzamban, míg meg nem szólal az ébresztő. Ám a legtöbb embernek tízből kilencszer ez nem sikerül. A csillagjegyünk hatással van arra, melyik csoportba tartozunk.

Kos (március 21.-április 19.)
A Kosok mindig tele vannak energiával, ezért sajnos sokan közülük nehezen alszanak el. Folyton gondolkoznak, milyen dolguk van másnap, mit kell még elintézniük, hová utaznak. Ha nem pihentető az alvásuk, az annak a jele, hogy napközben nem vezették le az alkotó energiáikat.

Bika (április 20.-május 20.)
A Bikák szeretik a kényelmet, luxust és ha nem siettetik őket. Egy plusz óra alvás bármikor jólesik nekik. A kényelmesen berendezett, otthonos hálószoba nagyon fontos e csillagjegy számára, hogy pihentető legyen az éjszakájuk.


Ikrek (május 21.-június 20.)
A folyton csacsogó, impulzív és folyton mozgásban lévő jegy alvási szokásai is csapongók. Néha kifejezetten nyugodtak az éjszakáik, máskor ébren hánykolódnak reggelig, és egy aznapi üzenetváltáson gondolkoznak folyamatosan. Mivel a kommunikáció nagyon fontos az Ikrek számára, nehéz lehet túllépniük egy függőben maradt vitán. Törekedniük kell rá, hogy lefekvés előtt lezárják az aznapi ügyeiket.

Rák (június 21.-július 22.)
Az otthonához leginkább ragaszkodó csillagjegy a Rák. Érzékeny, érzelmes személyiség, aki nem szereti a változást. Az alvási szokásai is nagyban függnek attól, történtek-e olyan események az életében, melyek megváltoztatják az akutális élethelyzetét. Ha ki tudják zárni a stresszt, a Rákok kifejezetten jó alvók.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Az Oroszlánok imádnak nagyokat aludni, ellenségük a koránkelés. A lustálkodás a lételemük. Ráadásul lehetőleg luxuskörülmények között. Rendezzék be szobájukat királyi méretű ággyal, kényelmes matraccal, és ágyúszóval sem lehet felébreszteni a csillagjegy szülötteit.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Mindig tökéletességre törekszenek a jegy szülöttei, ezért nem meglepő, hogy gyakori vendég az álmatlanság hálószobájukban. Gyakran esnek abba a hibába, hogy túlgondolkodnak és elemeznek minden apró részletet, ez nem könnyíti meg az elalvást a csillagjegynek. Elalvás előtt egy gyógynövényes tea segíthet ellazulni nekik, és nem árt megtanulniuk hatékony stresszoldó technikákat.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
A Mérleg igazi közösségi ember, aki harmóniára és szeretetre vágyik. A legjobban akkor alszanak, ha van kihez odabújniuk. A csillagjegy szülöttei számára legfontosabb a párkapcsolat.

Skorpió (október 23.-november 22.)
Szenvedélyes és mélyérzelmű csillagjegy. Gyakori, hogy éjszakákat töltenek a plafont és az árnyakat bámulva. Néha félnek az elalvástól, mert előfordul, hogy rémálmok gyötrik őket. Ám nincs sok alvásra szükségük, a csillagjegy szülöttei igazi pacsirták.

Nyilas (november 22.-december 21.)
A Nyilas gyakran álmodozik arról, hogy reggel nem kell korán kelnie, és még lustálkodhat pár órát az ágyban. Szeretnek este sokáig ébren maradni és reggel sokáig pihenni. Bár nem elsődleges fontosságú az alvás az életükben, azért értékelik a nyugalomban töltött időt és egy jó reggeli kávét.

Bak (december 22.-január 21.)
A Bak az alvás gyakorlati oldalát nézi. Mikor álmos, alszik. Ha nem álmos, nem alszik. Ám sosem tud teljesen ellazulni. Gyakran konok és görcsös, így nehezen lép túl munkahelyi vagy magánéleti konfliktusokon, ez pedig hatással van a pihenésére. Ha az esti rutin nem szenved csorbát, általában jól alszanak a csillagjegy szülöttei.

Vízöntő (január 20.-február 18.)
A Vízöntőt gyakran káosz veszi körül. Intellektuális természete miatt mindig a jövőre fókuszál és gyakran több dologra egyszerre. Belül folyton dolgozik valamin, gondolkozik, ezért az alvásra mint szükséges rosszra tekint, elpocsékolt időnek érzi.

Halak (feburár 19.-március 20.)
Az érzékeny Halak különleges kapcsolatban állnak az álmaikkal. Szeretnek lustálkodni és álmodozni, elmerülni fantáziavilágukban. Minden csillagjegynél jobban szeretnek aludni, így ne lepődjünk meg, ha nem ébrednek fel az ébresztőre.

Fotó: Unsplash