Hol vásárolj be a csillagjegyed szerint?

2019. április 28.
Az étel fontos dolog, hatással van a mindennapjainkra, pont, mint a csillagjegyünk. A csillagok pedig elmondják, milyen boltban érdemes lebonyolítanunk a vásárlásainkat.

A mindennapi kötelességek, mint például a bevásárlás is lehet örömtelibb tevékenység, ha olyan helyen tesszük, ami igazán nekünk való. A csillagjegyünk segít kiválasztani a számunkra legmegfelelőbbet.

Kos (március 21.-április 19.): hipermarket
A kalandvágyó és impulzív Kosoknak olyan bolt való, ahol mindent meg tudnak venni, még azt is, amire semmi szükségük. Például a Tesco pont nekik való bolt. Ennivalót, sminkeszközöket, lakásdekorációs kiegészítőket és teljesen haszontalan dolgokat is a kosarába tehet. Tökéletes hely az impulzusvásárlásra, ami a csillagjegy szülötteire elég jellemző.


Bika (április 20.-május 20.): biobolt
A csillagjegy szülöttei a legjobbat akarják mindenből. Bár egy kicsit drágábbak a bioboltok a hagyományos szupermarketeknél, ám a Bikáknak ez megéri, hiszen itt biztosan vegyszermentes, mesterséges adalékanyagokat nem tartalmazó élelmiszereket szerezhetnek be.

Ikrek (május 21.-június 20.): szupermarket
Az Ikrek könnyen alkalmazkodik és mindig kapható egy kis kalandra. Egy jó szupermarket, mint például a Spar, a végtelen élelmiszer-kínálatával remek hely a csillagjegy szülötteinek a bevásárlólista kipipálására.

Rák (június 21.-július 22.): termelői piac
A Rákok kicsit nehezen döntenek, ez a bevásárlást különösen stresszes dologgá teszi számukra. Ezért jó választás nekik, ha nem boltban, hanem piacon szerzik be az alapanyagokat a főzéshez, hiszen itt nyugodtan nézelődhetnek és gondolkodhatnak, mit válasszanak.



Oroszlán (július 23.-augusztus 22.): delikátesz üzlet
A csillagjegy szülöttei igazán kreatívak és nagyvonalúak. Szeretik a luxust és a különlegességeket, így egy delikátesz üzletben érdemes vásárolniuk. A különleges élelmiszerek hatalmas választéka biztosan kielégíti a drága dolgok iránti hatalmas étvágyukat.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.): sarki kisbolt
A Szüzek szeretik a lehető legkevesebb időt tölteni vásárlással, úgy gondolják, sokkal több fontos dolog van az életükben. Így számukra az a legkézenfekvőbb, ha leugranak a sarki kisboltba összeszedni a legszükségesebb élelmiszereket, és már végeznek is, mielőtt észrevennék. Ráadásul biztosan összefutnak egy ismerőssel, ami szintén nem elhanyagolható szempont a csillagjegy szülötteinek.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.): nagykereskedelem
Egy olyan könnyen ismerkedő és szociális lénynek, mint egy Mérleg a nagykereskedelmi üzletek, például a Metro az igazán megfelelő választás a bevásárláshoz. A hatalmas épület tele termékekkel nem ejti zavarba a mérleget, hiszen pontosan tudják, mit keresnek.  

Skorpió (október 23.-november 21.): jó minőségű saját márkás termékek
A csillagjegy szülöttei olyan szupermarketben vásároljanak, ahol jó minőségű saját márkás termékeket kapni, mint például az Aldi vagy a Lidl. Ezekben a boltokban a széles választék mellett jó áron vehetik meg a minőségi, akár organikus termékeket. Mi másra lenne szüksége egy Skorpiónak?

Nyilas (november 22.-december 20.): vásárcsarnok
A Nyilasok tudják, mit akarnak, ám hajlamosak a könnyelmű döntésekre. Tele vannak energiával és lelkesedéssel, és mindig készek egy kis kalandra. Nekik olyan bevásárlóközpont való, ahol több kis üzlet található a minőségi zöldség- és gyümölcsválaszték mellett, így válogathatnak, míg meg nem találják a nekik legmegfelelőbb élelmiszereket.

Bak (december 21.-január 19.): online vásárlás
A Bakok életébe nem fér bele a hosszas bevásárlás, nem szeretik erre pazarolni az idejüket. Még szerencse, hogy már lehet online rendelni és házhoz szállíttatni az élelmiszereket is.

 


Vízöntő (január 20.-február 18.): ismerős zöldséges

A csillagjegy szülöttei igazi szabadságharcosok, számukra a függetlenség mindennél többet ér. Így olyan boltot részesítenek előnyben a bevásárláshoz is, melynek ismerik tulajdonosát, tudják, hogy nem tartozik egyetlen nagy lánchoz sem. Igazi lokálpatrióták.

Halak (február 19.-március 20.): éjjel-nappali
A Halak nem szereti, ha kritizálják és zavarják vásárlás közben, így előszeretettel bonyolítja olyankor a bevásárlást, amikor más alszik. Számukra az éjjel-nappali szupermarketek jelentenek remek megoldást. Ráadásul ezekben az üzletekben gyakran találni igazán különleges élelmiszereket is, ami a kreatív Halak számára plusz pontot ér.

Fotó: Unsplashed