A legjobb szexjátékok a csillagjegyed szerint

2019. április 20.
A csillagok megmondják, milyen szexjátékot, vibrátort használj, ha a legjobbat akarod magadnak.

Kos (március 21.-április 19.)
A zodiákus első jegye, mely a szenvedélyéről, megszállottságáról, impulzív természetéről híres. Mindenből a legjobbat akarja magának. Ha maszturbációra kerül a sor, nem szereti túlbonyolítani a dolgokat, semmi összetett fantáziálás vagy extrém kütyük. A célorientált kosok a legnagyobb élvezetet szeretnék a leghatékonyabban elérni, így az olyan eszközök a legmegfelelőbbek számukra, melyek egyszerre stimulálják a klitoriszt és a G-pontot.

Bika (április 20.-május 20.)
A legínyencebb csillagjegy szülöttei élvezik az életet, szeretik minden érzékszervüket kényeztetni. A maszturbációban is a teljes élvezetet, a luxusélményt keresik. Megteremtik hozzá a megfelelő háttérhangulatot is, gyertyákkal, habfürdővel, illatos krémekkel a tökéletes előjátékhoz még akkor is, ha egyedül vannak. Olyan eszközt válasszanak, mely kombinálja a vibráló és szívó hatást, így még nagyobb orgazmust érhetnek el.

Ikrek (május 21.-június 20.)
A kettősség jellemzi a jegy szülötteit. Szeretik a spontán játékot, tele vannak energiával és szívesen lépnek ki a komfortzónájukból. Válasszanak olyan vibrátort, melynek puha villáival nem csak a klitoriszt, hanem a test bármely pontját lehet ingerelni.

Rák (június 21.-július 22.)
Befelé forduló jegy, melynek szülöttei rendkívül érzékenyek és édesek a lelkük mélyén. Ha kényelmesen és biztonságban érzik magukat, rendkívül érzelmes emberek. Hozzájuk a diszkrét, ám rendkívül erotikus minivibrátor illik.



Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
A zodiákus uralkodó csillagjegye. Mikor szexről van szó, az extravagáns oroszlánok szeretik a lenyűgöző, drámai külsőségeket. Ez nincs máshogy a maszturbálásnál sem. A Szex és New Yorkból ismert monumentális lila vibrátor ikonikus, lenyűgöző és biztosan megfelelő az oroszlánok teátrális személyiségéhez.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Az elnevezés ne tévesszen meg senki, a szűzek megszállottan imádják a szexet. Ők fantáziálnak a legtöbbet, mozgalmas forgatókönyveket gyártanak maszturbálás alatt is. Az olyan multifunkcionális szexjátékok a legjobbak nekik, melyek működnek masszírozógépként és kiegészítő adapterekkel a klitorisz és a hüvely ingerlésére is alkalmasak.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Elegáns jegy a mérleg, a szülöttei elbűvölő és kifinomult személyiségek. Rendkívüli érzékük van a csábításhoz. Rendkívül fontos számukra a maszturbáció, de még ilyenkor is sokat adnak a külsőségekre. Olyan eszközt válasszanak, mely nem csak hatásos vibrátor, de modern, elegáns kinézetű is.

Skorpió (október 23.-november 21.)
A skorpió és a szexualitás kéz a kézben járnak. A csillagjegy szülöttei rendkívüli szexuális energiáikról híresek. Imádnak kísérletezni, új dolgokat kipróbálni. Válasszanak elektrostimuláló szexjátékokat, melyek elektromos impulzusokkal fokozzák az élvezeteket.

Nyilas (november 22.-december 21.)

A tüzes nyilasok imádják a szórakozást, mindig nyitottak egy kis kalandra. Kísérletező kedvüknek az olyan szexjátékok a megfelelőek, melyek kicsik, és az utazásaikra is magukkal tudják vinni, emellett kompatibilisek egymással, hiszen ne gondoljuk, hogy egy nyilas megelégszik egyetlen vibrátorral.

Bak (december 22.-január 19.)
A zodiákus főnökei, az ágyban is szeretik, ha ők irányíthatnak. A maszturbáció számukra a stresszoldás eszköze is egy hosszú munkanap után. A többszörös orgazmushoz nekik elég egy klasszikus vibrátor. Válasszanak vezeték nélküli változatot, hogy bárhol élvezhessék az örömeit.

Vízöntő (január 20.-február 18.)
Imádják az innovációkat, forradalmi újdonságokat, nincs ez másként a szexuális élményekben sem. Szeretnek sokféle szexjátékot kipróbálni, válasszanak olyan eszközt, mely változtatható, különböző adaptereket és kiegészítőket tartalmaz, így kedvükre váltogathatják, épp a G-pontot, a klitoriszt akarják-e ingerelni. A változtatható ritmus és intenzitás alapfunkció az ő vibrátorukon.

Halak (február 19.-március 20.)
Misztikus és titokzatos csillagjegy, a szexben is a spirituális élményeket keresi. Számára a maszturbáció is felemelő élmény. Szereti a vízben, zuhany alatt vagy fürdőkádban kényezetetni magát, így egy vízálló szexjáték a legmegfelelőbb számára.

Forrás: Allure
Fotó: Profimédia/Red Dot