Melyik Trónok harca karakter lakik benned a csillagjegyed szerint?

2019. április 13.
Westeros kegyetlen földjén a fantasztikus lények vívnak vérre menő háborút a Vastrónért. A csillagjegyünk természetesen megmutatja, lelkünk mélyén melyik Trónok harca karakter lakozik.

Kos (március 21.-április 19.): A sárkány
A Kosok a Trónok harcában is tüzes jegy. A lelkük mélyén igazi sárkányok, erősek, mágikusak és misztikusak. Igazi vezetők, mindig többet akarnak, méltóságteljesek. A világ félelemmel vegyes ámulattal csodálja őket, és hajt fejet előttük. Az étvágyuk megállíthatatlan, és a tűz sosem alszik ki bennük.



Bika (április 20.-május 20.): Varsafa
A Bika igazi földjegy, mi más jelképezhetné őket jobban Westeros földjén, mint az erős varsafa. A vérvörös levelű és csontfehér törzsű fák mély kapcsolatban állnak a Régi Istenekkel. Az Erdő Gyermekei, a szabad nép, istenként imádja a varsafákat, melyek örökké élhetnek, ha nem háborgatják őket.

Ikrek (május 21.-június 20.): A háromszemű holló
Az intellektuális, kommunikatív Ikrekhez a Trónok harcából a háromszemű holló illik legjobban. Ez a karakter képes kapcsolatba lépni a jövővel és múlttal, vagy éppen az álmokkal. Az Ikrek jegy szülöttei is mindig az egész horizontot szemlélik, szélesebb összefüggésekben gondolkoznak. A háromszemű holló telepatikus, jövendőmondó és álomlátó képességeit remekül megtestesíti az Ikrek természetes képessége a kapcsolatteremtésre.

Rák (június 21.-július 22.): a varg
A Rákoka jellemző a mély érzelmekre való képesség, mindig hallgatnak a megérzéseikre, melyek általában helyesek. Ez az, ami hasonlóvá teszi őket Westeros vargjaihoz. A varg emberek képesek állatok elméje felett rendelkezni, a szemükkel látni és használni a képességeiket. Ahogy a vargokat, a Rák csillagjegyűeket is az ösztöneik vezérlik, remekül érzékelik a körülöttük áramló energiákat.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.): A vörös papnő
A fény, büszkeség és erő jegye az Oroszlán. Pont ugyanazok jellemzőek rá, mint a Trónok harca vörös papnőjére. A R’hllor vallás papnőjének olyan képességekkel rendelkezik, mint a jövendölés, az árnyak irányítása, újjáéledés, szerelmi varázslatok, örökéletűség. Ezek Westeros és Essos minden más lénye fölé emelik őt, ahogy az Oroszlán is kiemelkedik a csillagjegyek közül.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.): a rémfarkas
A Szűz számára a legfontosabb a megszokott rutin, a növekedés és az elvégzett munka jutalma. A Trónok harca rémfarkasaihoz az teszi hasonlatossá, hogy remek képessége van a jól működő csapat felépítéséhez, és mindennél fontosabb számára a biztonság. Ahogy a rémfarkasok, a Szűzek is mindig meggyőződnek róla, hogy csapatuk egyetlen tagját sem hagyták hátra út közben. A rémfarkasok hatalmasabbak, erősebbek és gyorsabbak egy átlagos farkasnál. Bár nem halhatatlanok, de az egymásról való gondoskodással és az odafigyeléssel biztosítják a fajuk fennmaradását. Ez az odafigyelés és törődés az, ami hasonlóvá teszi őket a rákokhoz.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.): a lidérc
A Mérleg a rugalmasság, alkalmazkodóképesség csillagjegye. Ám hajlamosak a társfüggőségre, nehezen viselik a magányt. Mélységesen hűségesek a szerelemben, elviselik a nehezebb időszakokat és csapásokat is, ha a kapcsolatuk azt kívánja. Ám ilyenkor könnyen elvesztik a saját személyiségüket, feláldozzák a szerelem oltárán, ezért hasonlíthatók a csillagjegy szülöttei Westeros lidérceihez. A lidércek a Mások által újra életre keltett holtak, akik a szolgálóik lettek. Gyengének tűnhetnek, ám rendkívüli erejük van, képesek bármit lerombolni, ami az útjukat állja.

Skorpió (október 23.-november 21.): a warlock
A csillagjegy szülöttei rendkívül jól képesek megérezni mások rezdüléseit és kapcsolódni a többi emberhez, és ezt ki is használják. Mesteri stratégák, mindig elérik, amit akarnak. Ebben hasonlítanak a Trónok harca warlockjaihoz, akik Westeros varázslatainak végrehajtói, ők a misztikus világ urai és befolyásolói. Ahogy a warlockok ereje, úgy a skorpiók valódi érzelmei és szenvedélye is kiapadhatatlanok és határtalanok.

Nyilas (november 22.-december 21.): az Árnyéklovag
A ravasz Nyilasok hatalmas tudással rendelkeznek. Természetes adottságaik révén mindig képesek alkalmazkodni a körülményeikhez és nyitottak az újdonságokra. Az összes csillagjegy közül őket a legnehezebb egy helyben tartani. Emiatt hasonlatosak a misztikus és titokzatos árnyéklovaghoz. Ez a mágikus lény a vörös papnő gyermeke, aki boszorkánysággal hozta a világra. Gyors, test nélküli, mint egy árnyék és veszélyes. Ahogy a nyilasok, az árnyéklovag is mindig új kalandokat keres.

Bak (december 22.-január 19.): A Mások
A lassú, kimért és megfontolt jegy szülötteit mindig a logika irányítja, nem az érzelmek, és mindig elérik, amit akarnak, ahogy Westeros egyik népcsoportja, a Mások is. Eredetileg az Erdő Gyermekei hozták létre a Másokat, ám ők felszabadították magukat és a legfélelmetesebb lények lettek Westerosban, az élet és a halál határmezsgyéjén egyensúlyozva.

Vízöntő (január 20.-február 18.): az Arcnélküli Emberek
A jövőbe látó zseni, akit a víziói vezérelnek. A Vízöntőket magas intellektus jellemzi, mellyel a szélesebb összefüggéseket is átlátják, és nagyban gondolkoznak. Westerosból ezért az Arcnélküli Embereket lehet hozzájuk hasonlítani, akik a halál istenének szolgálói. Istenük az egész univerzumban jelen lévő, minden vallásban megtalálható. Emiatt hasonlatosak az univerzum teljességét átlátó Vízöntőhöz.

Halak (február 19.-március 20.): az Erdő Gyermekei
Misztikus, rendkívüli képzelőerővel megáldott és érzékeny csillagjegy a Halak. Erős hajlama van a spiritualitásra, emiatt a csillagjegy szülöttei az Erdő Gyermekeihez hasonlíthatók a Trónok harcából. Ez a nép számtalan istent imád, akik a kövekben, fákban, patakokban megtalálhatók. Az Erdő Gyermekei megértették, hogy az élet nem csak fizikai síkon létezik.

Fotó: Profimédia/Red Dot